Asam Garam Kehidupan: Alhamdulillah

Nuffnang

Pages

11 Jul 2013

Alhamdulillah

Nampaknya masuk hari kedua puasa ni anak-anak dah mula stabil. Balik sekolah petang tadi wajah Nadhrah Hannani dah cerah dan nampak bersemangat, Alhamdulillah.

Pagi tadi dalam pukul 4.30 masa bangun nak siapkan sahur hujan dah mula turun sampailah pukul 7.30 pagi. Hujan membawa rahmat, menurunkan panas suhu tengahari dan petang. Terimakasih Ya Allah, sesungguhnya Kau Maha Mendengar.

Harini sempat juga singgah ke blog masak-memasak, bestnya blog diorang, tak sedar dekat 3 jam aku kat situ, banding resepi kat sana,sini mana yang lebih simple dan praktikal, tapi tak taula bila nak buat, tunggu kakak dengan abang balik dari asrama kot.. sebab diorang yang pandai makan.

Bulan puasa ni dapat cuti sebulan, tu yang hari-hari ada benda nak update, kalau boleh nak buat blog yang best cam diorang, mudah-mudahan ada yang sudi membantu ye Lie..

No comments:

Post a Comment

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign