Asam Garam Kehidupan: Belajar elok-elok ye kakak

Nuffnang

Pages

17 Aug 2013

Belajar elok-elok ye kakak



kakak dan abah

Last checking barang-barang kakak kot ada yang tertinggal, masa dalam perjalanan pun dah bertubi-tubi kakak kena soal siasat kot ada barang yang tertinggal.

bersalaman dengan adik-adik sebelum naik bas

masih sempat senyum, ibu tau kakak sedih, tapi ibu tau juga kakak tabah.
Esok abang pula balik asrama, makin sunyilah rumah ni. Tak apalah, esok-esok ibu dalam kubur pun sorang juga, hanya amal sebagai peneman....

6 comments:

  1. nanti lie blk k.trgn, lie tgkkan humairah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak benda nak disetelkan tu, nnt lie tanya dia..

      Delete
  2. aww tak sangka ibu post gambar ni.
    thanks for everything ibu. sayang ibu *muahhh* <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestilah, ibu pun sayang setiap orang anak ibu, cuma korang kena bijak mentafsirkan cara sayang ibu tu

      Delete
  3. anak2 bila dah mula belajar jauh,bermulalah satu langkah...lepas belajar masuk alam kerja,kalau kerja jauh,jauhlah tempat tinggalnya,pastu kawen..ikut suami..jauh lagi...akhirnya tinggal kita laki bini...hhuurrmm

    ReplyDelete
  4. tu lakan, anak ramai pun akhirnya tinggal berdua juga, hu hu

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign