Asam Garam Kehidupan: Ribuan ampun maaf...

Nuffnang

Pages

21 Jan 2014

Ribuan ampun maaf...

Tula akibat buat sesuatu tak fikir panjang...

Rasa bersalah sesangat...

Saya menyusun sepuluh jari mohon ampun maaf khususnya dari para cikgu jika entry semalam ( saya dah delete ) membuatkan para cikgu semua kecil hati, saya bersalah....

Saya tak berniat nak menyinggung perasaan sesiapa. Sepatutnya jika kami benar-benar nak anak kami ikut pendidikan Islam, kami kena hantar dia ke sekolah yang benar-benar mengamalkan sistem pendidikan Islam itu sendiri. Dah hantar ke sekolah kebangsaan ikut jelah sistem pendidikan kebangsaan. So, kami yang salah...

6 comments:

  1. kdg2 salah faham, moga tiada cikgu2 berkecil hati & jalinan silaturahim di alamaya tetap berkekalan.. aamiin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminn, kadang hilang waras jap bila anak balik ngadu itu-ini, bila dah cool baru boleh fikir dengan tenang, tu yang susah, suka bertindak ikut emosi ( sayalah tu...)

      Delete
  2. Sayangnya kakak tak terbaca..
    Tak apa Azi harap yg dah terbaca memahami dan sedia menerima kemaafan itu
    Tak ada org tak buat kesilapan..

    Anak-anak kakak memang sekolah aliran agama tapi ada juga akademi sebab itu subjek banyak. Peperikasaan juga tiap tahun ada dari form one ada SIB - Sijil Intensive Bahasa (english & arab), form 2 ada SMRA (sijil menengah rendah agama), form 3 biasalah PMR tahun ini tukar jadi PBMR, form 4 ada SMA (Sijil Menengah Agama), form 5 ada SPM dan pra -STAM dan form 6 ada MUET dan STAM.

    Tak apa janji pembelajaran seiring dunia dan akhirat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebagai ibubapa kita memang ingin yang terbaik untuk anak-anak kita, cuma dibatasi oleh ketidakmampuan dari segi kewangan...

      apapun doa sentiasa mengiringi mereka..

      anak saya tahun ni sorang spm, sorang pmr (pbmr) dan sorang lagi upsr.

      Delete
  3. saya tak baca entry semlm . belajar drp kesilapan . sudah tentu ibu bapa mahukan yg terbaik utk anaknya .

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib baik tak baca, kalau baca kot QV pun bengang dengan saya, hi hi...
      InsyaAllah saya akan lebih hati-hati di masa depan, doakan saya..

      Delete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign