Asam Garam Kehidupan: cuti, cuti, cuti...kerja...

Nuffnang

Pages

22 Mar 2014

cuti, cuti, cuti...kerja...

Alhamdulillah...
Cuti sekolah seminggu, takde plan spesel pun

Anak-anak sume ada kat rumah. Kakak sampai pagi jumaat di Hentian Putra dari Kuala Terengganu. Tapi semalam saya keje, so dia sampai saya takde kat rumah, maghrib saya sampai baru jumpa dia

Semalam jem teruk. Cuti sekolah dah mula dengan hujan kot. Larling sampai dengan abang dari asrama jam dah tunjuk kul 8.15, dah maghrib tengah jalan katanya. Nampak keletihan sampai tertidur kat sofa, dekat pukul 10 malam, baru makan malam...

Apa pun, dah cuti..yeyyyy..

Tapi..saya tetap kena ke tadika, " Baik bos, saya menurut perintah."

10 comments:

  1. Replies
    1. ye farah,.pagi akak ajar budak tadika, petang ajar kelas KAFA

      Delete
  2. bisinglah rumah seminggu ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam nak pecah, dan macam tongkang pecah..grrrr..

      Delete
  3. rezeki kita, alhamdulillah..

    http://baby-pose.blogspot.com/2014/03/terima-kasih-blogger-nor-azimah-mizz.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..yeyyy, dapat baju baru, hi hi

      Delete
  4. Oh berehat, lega cuti ek, nanti jemput singgah umah na :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mananya rehat, dengan semua ada kat rumah, tapi sebagi ibu, happy la sbb sume bkumpul..

      timekasih utk hadiahnya, boleh simpan utk raya..ha ha

      Delete
  5. owh ! tak boleh cuti gak yer . tapi tak lah byk keje ... selamat bercuti .

    ReplyDelete
  6. tu la QV, tkleh cuti..hu hu

    kena buat program utk pelajar supaya diorg tak boring, lagi pening rasanye, kalau time sekolah tu kita ikut je jadual belajar, ni kena pikir something different..hmmm..moga2 Allah tolong saya.

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign