Asam Garam Kehidupan: Selamat Datang

Nuffnang

Pages

11 Mar 2014

Selamat Datang

Rasanya dah ramai sangat blogger yang mengulas misteri kehilangan MH370, saya yang pada awalnya terkial-kial nak mengingatkan nombor MH370 tu pun dah jadi lancar di mulut je, tak perlu nak fikir-fikir lagi. Jadi rasanya saya nak beralih cerita, biarlah mereka yang lebih tahu dan arif membuat kerja-kerja mereka.  InsyaAllah..doa akan dikirim selalu.

Hari ni saya nak alu-alukan rakan ukhwah saya yang ke-50, Alhamdulillah..rasanya okla buat saya yang baru sembilan bulan menjadi blogger ( kalau pregnant saya dah bersalin..he he ). Buat Muaz As selamat berukhwah..sayangnya saya tak jumpa link saudara, jadi tak dapatla nak follow semula, tapi jika saudara terbaca di sini, harap dapat tinggalkan alamat di e-mail saya, ada sesuatu untuk saudara..InsyaAllah.

Sebagai menghargai rakan ukhwah saya, InsyaAllah setiap rakan yang ke-10 ( sekarang saya ada 50 rakan, jadi rakan yang ke-60 ) saya akan raikan dengan sesuatu, takdela istimewa pun, cuma sebagai penghargaan. Nak buat segmen saya tak pandai, dan saya pun malas nak pening-pening kepala nak pilih pemenang. 

InsyaAllah 



Muaz As...sila hubungi e-mail saya, tinggalkan alamat.

8 comments:

  1. tahniah kak semoga terus maju jaya...yer memang farah dah tembun kak lepas bersalin...ihikss...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks farah..marah tak marah kan akak cakap tembam tu, tembam pun still vogue gitew, hi hi

      Delete
  2. tahniah dah ada 50 geng maya..sikit2 lama2 jd bukit kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks k Eye-nee..tapi geng yg awal-awal dulu pun sangatla bererti kepada saya..:)

      Delete
  3. tahniah kepada follower ke -50, bestnyer dapat hadiah dari akak.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks CN..hadiah kecik jer, tanda persahabatan.

      Delete
  4. Tahniah buat En Muaz dan tahniah juga buat Azie..
    Teruskan dgn N3 baru..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih kzakie..sebab selalu sudi dtg ke sini, bagi komen membina, InsyaAllah sama-sama kita teruskan jihad kecil ni ye kzakie.

      Delete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign