Asam Garam Kehidupan: Ada yang sudi tak? hi hi....kesian dia.

Nuffnang

Pages

10 Jul 2014

Ada yang sudi tak? hi hi....kesian dia.

LinkedIn
Richard Moore
Richard Moore
MD at WAXCO
qHi ,

How are you feeling? Nice and sincere profile you have, Care to be friends to share and explore the wonder of life. I am looking for a friends who could be a valuable part of my life, Can you be one.

My name is Richard, I am single and looking for a serious relationship with you. hope you will give me the chance for us to get to know each other, I would be very greatfull if you we will send me your personal email address to enable me to contact you, or I shall give you mine now @ richardellingson77@yahoo.com


Looking forward to a sincere reply and it would be a great pleasure to know you. Please contact me at my personal email richardellingson77@yahoo.com so that I will officially introduce myself to you

Cheerup

17 comments:

  1. Linked In ni tempat orang cari kerja..dia cari jodoh plak..hahaha.yang penting usaha.

    ReplyDelete
  2. tu la pasal, sekali terkena kat mak orang daaa..

    ReplyDelete
  3. amboi ada nak berkenalan pulak hehe, saya dah email lagi :)

    ReplyDelete
  4. ha ha ha..
    ok, nanti saya tengok

    ReplyDelete
  5. Hahaha... nak mengurat pun padang-pandanglah sikit
    Azi mesti tunjuk en. abang Azi dah tu pakat gelak sama-sama:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum tunjuk lagi, baru beritau je, kang jelez dia, parah juga, ha ha

      Delete
  6. Hampeh semua ni geng...semua sindiket2 nak menipu jer ni...

    ReplyDelete
  7. entah2 negro bibir tebal yang dok buat black money tu kan, hi hi

    ReplyDelete
  8. Siapa yg sudi ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat-cepat..peluang masih terbuka..

      Delete
  9. tajuk terbaik SEO ooo ni ingat apa..hehehe..saja melawak ja noo....

    ReplyDelete
  10. cuba nasib katanya.. tapikan, akak rasa, negro tu..

    ReplyDelete
  11. ha UA, pagi-pagi dah BW yew..baru habis sahur ke?
    Entoh le..maleh nak layan..

    ReplyDelete
  12. saya dah byk dpt camtu kat email ada kat fb msg pun ada ... tu sebenarnya negro punya fake account .

    ReplyDelete
  13. saya dah try resend email . cuba cek ada tak ... blh juga anta add kat contact n e-mail di bhgn page di atas kanan . saya dah nak buat pengeposan utk fasa ke 2 utk pengomen tegar june ... terima kasih .

    ReplyDelete
  14. ni mesti kerja awang hitam(negro).Dah ramai yg kena tipu,libatkan jutaan ringgit,selalunya dia orang target anak dara tua dan mak janda yg kesunyian,dah banyak kali masuk paper dan berita tv.Kalau ada jugak yg kena tipu awang hitam ni tak tau la nak kata apa lagi.
    Sama macam kes gores dan menang,ramai dah kena tipu,dah banyak kali masuk paper dan tv,tapi yg peliknya masih ramai yg kena tipu,masih ramai yg masuk lubang biawak yg sama,pelik.

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign