Asam Garam Kehidupan: Rajin tak?

Nuffnang

Pages

14 Aug 2014

Rajin tak?

Bila saya cakap kat dia..." asyik main game je, taknak tolong ibu," Umar Zikri pun jawab,  " ni nak tolong la ni."
Alhamdulillah....bole la saya harap untuk tolong kerja-kerja ringan camni.....
Kakak abang sekolah, jadi dialah ibu harap tolong
angkat baju yang dah kering...hari ni ibu cuti
dia boring, jadi lagi senang nak minta tolong, hi hi

9 comments:

  1. Alhamdulillah, latih dari kecik In Shaa Allah tu kak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, kalau datang angin rajin dia, semua nak tolong, kalau dah ralit dengan game, ibu kena high picth sikit baru bergerak, hi hi

      Delete
  2. Replies
    1. boleh la knor, lagi suka kalau kena puji

      Delete
  3. Memang nak lentur dari masa comel-comel macam inilah
    Bila dah biasa kita juga yg senang kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tambah semangat nak tolong ibu, bila ibu cakap gambar nak masuk blog..ha ha

      Delete
  4. rajin betul hero akak ni..tahniah!

    ReplyDelete
  5. adala masa dan ketikanya juga..terutama bila dipuji..:)

    ReplyDelete
  6. rajin nya dia...tolong ibu..mcm ni lah anak yg baki :-)

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign