Asam Garam Kehidupan: Dato' Dr Fazley Master chef di open house setia ecohill Semenyih.

Nuffnang

Pages

24 Aug 2014

Dato' Dr Fazley Master chef di open house setia ecohill Semenyih.

Hari ni ahad- 24 ogos 2014.

Ramainya orang, meriah. Nak amik makanan kenala beratur panjang. Macam-macam ada, laksa, sate, cempedak goreng dan yang speselnya berbagai buah tempatan turut disajikan. Tapi tak sempat nak snap banyak gambar.
Tapi yang lagi specialnya sebab dapat tengok master chef Dato' Dr. Fazley buat demo  masakan, tapi sorila termalula plak nak tanya apa nama resepinya. Tapi tengok pun dah nampak cam sedap. Mestila sedapkan, master chef yang masak.

6 comments:

  1. Tapi, cef mak masak lagi sedap kan..ha..ha..

    ReplyDelete
  2. Selera memasing.. Kdg2 anak tetap nak masakan ibunya..

    ReplyDelete
  3. jumpa retis lah ni..

    ReplyDelete
  4. IM, UA dan knor...terimaksih tau datang sini.
    Chef mak mana ada sapa bolh lawan IM.
    Setuju UA, walaupun saya masak tak sedap, anak-anak tetap kata, ibu masak lagi sedap...:)
    Jumpa retis..erkk, tapi best juga dia kan, boleh nyanyi, boleh masak, boleh bagi motivasi..

    ReplyDelete
  5. Kirannya Setia Ecohill ni jemput semua penduduk yang beli rumah kat area tu eh...kak Zimah

    ReplyDelete
  6. tak, semua yg sudi datang...promosi la tu kiranya.

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign