Asam Garam Kehidupan: Hari ni kakak balik...

Nuffnang

Pages

12 Sep 2014

Hari ni kakak balik...

Alhamdulillah, hari ni kakak balik, cuti seminggu..yey.

Nanti kita jumpa petang ni yea. Hari ni ibu kerja. Ibu tak sabar nak jumpa kakak, adik-adik pun, semalam abah balik kerja, baby ( umar zikri ) ninjau tengok kakak takde dia bising tanya mana kakak, abah kata abah balik esok ( pagi ni sampai kat stesen bas Kajang )..." laaa. kata balik arini"
dah rindu sangatla tu.

Ibu dah masakkan spesel untuk kakak, nasi kuning dan ayam masak merah, ibu dah hidang bawah tudung saji tu, nanti kakak tengokla sendiri, oh ye..Iman dan Nadhrah ibu kata takyah pegi sekolah agama petang ni, temankan kakak, lagipun biasanya dah nak cuti camni tak belajar pun, ustaz muda tu dok asyik main candy crush je..( rungut Nadhrah..ha ha, minta maaf ustaz yea )

Ok kakak, In shaa Allah kita jumpa petang ni...

5 comments:

  1. Si "Kakak" akk pun balik hari ni ...dh dlm perjalanan katanya..tp sabtu dah balik semula...penyakit Homesick dah melanda..dpt balik rumah sekejap pun jdlah katanya....heheh..

    ReplyDelete
  2. macam tula anak-anak kak yea, dah namanya anak pempuan, mmg anak maklah kan, anak lelaki lain sikit.
    kakak ni pun baru sampai semalam, dah tengok tarikh nak balik asrama semula, pastu sedih...laa kejapnya duk rumah, ..

    ReplyDelete
  3. Oh dah start cuti sekolah ye. Have fun Kakak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat terengganu last sekolah hari kamiis, jadi malamnya btolak balik naik bas,..terimakasih kak sal-dari aishah humairah:-)

      Delete
  4. ahaa..boleh lepas rindu dendam tu..ehh..JM ni baca entri mengundur lah ahahaah

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign