Asam Garam Kehidupan: Nak join segmen : Nak blog URL..by Macam-macam cerita.

Nuffnang

Pages

3 Sep 2014

Nak join segmen : Nak blog URL..by Macam-macam cerita.

JOM JOIN RAMAI_RAMAI.

..Bismilahirrahmanirrahim..
Kalau segmen yang senang camni memang saya suka nak join, kalau ada rezeki dapat plak simple gift, tapi yang penting boleh juga tambah kenalan dan merapatkan ukhwah sesama rakan blogger..jadi, jom
pakat join ramai-ramai.

17 comments:

  1. Salam. Hee semoga berjaya dengan segmen ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah, salam perkenalan..:)

      Delete
  2. Acik pun join jugak...dah jadi follower ke-75..Aci dok kalau nak cenderahati?heheee

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq jadi kawan akak yek, nanti akak follow awak plak..in shaa Allah.

      Delete
  3. saya join... dah follow jugak kat sini... =) jemput singgah blog saya =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah singgah, dan dah follow juga kat sane:)

      Delete
  4. sy join jugak :)
    meh jemput ke blog sy

    http://hati-qaseh.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

    ReplyDelete
  5. salam..

    saya singgah sini dari segmen yang sama dan follow. jemput singgah, http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam.
      Bbwana adienia..selamat berkenalan..:) terimakasih follow akak, in shaa Allah akak follow sane balik.

      Delete
  6. Salam Ukhwah :)

    Sha datang dari utara...mai singgah sini sebab join segmen yg sama.

    Jemput mai singgah blog sha pulak, Blog Irsya:Segmen By Macam-macam Cerita

    mekasih naaa...selamat berkenalan. ^_^

    ReplyDelete
  7. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign