Asam Garam Kehidupan: Segmen: Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!

Nuffnang

Pages

29 Sep 2014

Segmen: Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!

Syarat2 penyertaan:

  • Follow blog JINDRISSKA ni. (Kalau dah follow, skip je syarat ni.)
  • Buat satu entry khas bertajuk "Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!" , letak banner, copy syarat2 penyertaan ni dan backlink ke blogJINDRISSKA.BLOGSPOT.COM.
  • Wajib tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan blogger, dan inform diorang. (Kalau kawan tuh dah di-tagged, janganlah tag diorang lagi. Kesian diorang dapat notification banyak2. Heheheh.)
  • Lastly, letakkan link entry korang dalam ruangan komen kat blog JINDRISSKA ni. (Jangan letak tempat lain plak, hehehe)
  • Siap!
Paris Giveaway by JINDRISSKA

Pagi-pagi buka blog rupanya kena tag by Bbwana Adienia, tq dear..untuk sesama join GA ni, so pepagi ni kak NA ( cam best je kalo sesape nak panggil dengan nama ni, he he ). Manalah tau kot ada rezeki dapat hadiah, tak dapat hadiah, kot ada yang sudi nak jadi rakan ukhwah tu lagilah seronok kan, so..kalau ada yang sudi nak join tu, silakan, ada masa lebih kurang sebulan lagi.

Pastu nak kena tag 3 orang rakan blogger yea, ermm..
1. Hajar Ras'h
2. Cikgu Ayu Insyirah.
3. Yun Sing.

Jommmmmmmm...meriahkan dunia alamaya kesayangan kita ini dengan pakat-pakat meriahkan segmen/GA yang kawan-kawan kita buat. ( saya nak buat GA ni tapi tak terbuat-buat juga lagi, hu hu ..entah bila entah, jelez la jugak tengok kengkawan buat GA nih, aduhaiii )

7 comments:

  1. SELAMAT BERSEGMEN SAHABAT

    ReplyDelete
  2. ya knor, tq, tq..saya ditag, jadi join je, seronok juga..

    ReplyDelete
  3. goodluck kak NA! (Saya antara orang yang suka guna panggilan tu,hehehe..) Betul, join segmen dan giveaway bukan sekadar untuk hadiah, tapi seronok dapat jalinkan ukhuwah baru

    ReplyDelete
  4. tengkiu, tengkiu Sal, Sal takmo join ke, asalnya nak tag Sal, tapi pikir mungkin Sal sibuk, tapi kalo nak join akak tag Sal kat sini.

    ReplyDelete
  5. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  6. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  7. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign