Asam Garam Kehidupan: Bersepah kan..?

Nuffnang

Pages

25 Nov 2014

Bersepah kan..?

Agaknya dah takde mood nak ngemas, dok menghitung hari bila nak habis exam, dah tak sabar nak balik rumah, kakak..oh..kakak.

8 comments:

  1. mesti punya... ingat msa adibah hbis spm, ingat boleh rehat2,rupanya mcm nk kna bt.. plknnya, kelas memndunya.. urusan itu ini.. lps spm bkn wktu rehat sbnrnya,
    tapi masa utk hidup dgn dunia luar... mgenal dunia luar..

    ReplyDelete
  2. Tak sabar nak balik rumah dan bermanja dengan ibu dan family.. ;)

    ReplyDelete
  3. sempat lah kak Azie tu..nak study lagi kan :-)

    ReplyDelete
  4. Asalam hahahaha Etuza teringat terus anak2 lelaki Etuza masa zaman kanak2 ini lah dia sama ..lelaki kan..terbaik dek nnati tolong mak kemas ruma tau!! hehhehee

    ReplyDelete
  5. kan asam garam kehidupan ini lah kehudupan ni dek...sesuai lah nama blog kejap lagi mak kemaskan ya

    ReplyDelete
  6. Kakak sekolah mana NA?... Mak dia stalk bilik anak haha....Bizi NA, bizi baca buku.... lepas SPM baru boleh cerita!

    ReplyDelete
  7. Assalam dan wsalam buat temanku tersayang, knor..betul tu, masa yg ada ni utk diorg mula mengenal dunia luar, setuju.
    Aizamia3-mmg dia tk sabar2 nak balik, nk makan yg mak dia masak, asyik makan makanan asrama je katanya, macam-macamkan.
    JM-hrmmm..pening kepala mak dia ni tengok, yg kotor berlonggok tepi loker, yg bersih berlonggok dlm loker, anak-anak..
    Cikgu etuza-tu anak lelaki, bole ada maaf lagi kalau bersepah, ni anak perempuan, sebaya azie anak cikgu, alasan dia tak sempat sbb nak study, balik rumah ni siapla dia nak kena train masak dan mengemas plak.
    Okje- bukan bilik dia je kena stalk, bilik lain pun sempat kena juga, pun bersepah..sbb semua dah excited nak balik rumah, anak NA sekolah kat SBP Sains k. Teganu.

    ReplyDelete
  8. dok study kot kak, tu yang tak sempat kemas.

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign