Asam Garam Kehidupan: Yess..saya dah masuk icon gratify cikgu rajin.

Nuffnang

Pages

7 Dec 2014

Yess..saya dah masuk icon gratify cikgu rajin.


Saya dok BW malam ni, so bila ada peluang tu BW puas-puas, terjah sana, terjah sini. Blog cikgu Etuza ni pun malam ni saja dah dua kali saya terjah, tetiba saya teringat nak klik kat bloglist beautifully tu, alamak sedihnya tengok blog saya dah hilang dari senarai..

Pastu saja jelah klik kat icon gratify tu, ehh..laaa..rupanya saya dah masuk senarai bloglist kat SITU rupanya. Terimakasih cikgu Etuza. Malu saya..almaklum saja blog saya tu sangatla entah apa-apa, cerita-cerita biasa je, cuma saya nekadkan dalam hati saya tak mau sampai ada cerita-cerita lagha, kalau bole biarlah apa yang saya paparkan dapat memberi sedikit-sebanyak manfaat kepada sesiapa saja yang berkunjung.

Sekali lagi terima kasih yang tidak terhingga..

16 comments:

  1. Asalam dah etyza siapkan blog Karyaku di review tu ya

    ReplyDelete
  2. Etuza dah review blog Karyaku..tahnia ya..memang Etuza dah mark blog Karyaku banyak infor memberi kesedaran ..senang membacanya..tahnia ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi hi, cikgu rajin keliru antara saya ngn blogger Paridah la. Malam tadi saya sempat BW ke blog dia.

      Delete
  3. Tahniah yeh NA dpt masuk bloglist cikgu....
    Blog awak mmg dah awsem pun banyak benda berilmiah.....

    Sarapan apa pagi ni? Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq, tq OKje..
      Alhamdulillah..setakat yg tahu tulah nk dikongsikan..

      Delete
    2. sarapan apa? goreng pisang je, dah habis dah, tak sempat nak bagi OKje..

      Delete
  4. Tahniah2. dahpun tersenarai dalam 'icon gratify' "Cikgu Rajin", hi3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq3,
      tula..tak sangka plak cikgu rajin terbekenan kat blog saya, hi hi, kita satu bas dah , ha ha

      Delete
  5. Replies
    1. JM...tq, akak naik satu bas dah ngn JM, hi hi

      Delete
    2. eheeheh...kaka Azie duduk seat no berapa..x nampak pun heeee

      Delete
  6. tahniah...cikgu Etuza tu mmg rajin...update blog 3,4 entri sehari

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq..setuju sampai saya panggil dia cikgu rajin, saya ni kalau ada mood bole la 3 4 entri, kalau takde mood atau takde idea ada tidak saya copy paste je, he he.

      Delete
  7. tahniah kak NA..keep on sharing benda-benda berfaedah ye ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Sal, In shaa Allah..aka tak sempat lagi nak masukkan Sal dlm bloglist akak, sori tau.

      Delete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign