Asam Garam Kehidupan: 1st Mini Cash Giveaway 2015 wwwbubblynotes.com.

Nuffnang

Pages

13 Jan 2015

1st Mini Cash Giveaway 2015 wwwbubblynotes.com.

Klik banner untuk join

Farah..akak join segmen Farah yea.

Tapi first nak minta sori sebab jarang berkunjung ke blog Farah, bukan sombong tau, cuma kekadang tu bila Farah banyak bagi tips tentang anak-anak, bila anak demam,  camane nak hilangkan lebam atau camane penjagaan rambut anak yang kerinting...( sori tau tak dapat bagi link kat entri-entri yang akak sebut tu, line tenet slow sangat ni ) jadi rasa macam dah tau, keh-keh..

Cuma, akak memang salute sebab Farah rajin sangat update entri, kadang tu sampai empat lima satu hari kan, ishh..dalam sibuk-sibuk kerja dan menghadapi kerenah si mata boolat Ash yang makin lasak tu kan, kalau akak memang tak terkejar, pastu takde idea la nak selalu update..shhhhh..Farah cer bagi tips camane nak cari idea untuk update blog selalu..

ok la Farah..semoga terus gigih membesarkan Ash, terus dedikasi dalam menjalankan tanggungjawab sebagai seorang pekerja dan bubblynotes terus ceria dengan berbagai tips berguna untuk ibu-ibu muda di luar sana.

14 comments:

  1. terima kasih kak di atas kesudian akak untuk sertai mini GA Farah... all the best dan jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  2. singgah

    http://xennov.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  3. gudluck makcik. mana tau rezeki makcik menang segmen ni. hehe ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he, saja je, suka-suka, tak harap menang pun, ramai yg join tu

      Delete
  4. Good luck :)
    Anda ditag oleh CS di sini..
    http://storybyciksiti.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html?m=1

    ReplyDelete
  5. Rajin jugak awak join segmen yer NA.....bagus...bagus....

    ReplyDelete
  6. kalau yg dikenal tu, rajin juga nak join, dah tetua cenggini..tahap kerajinan tu takde dah juga, ni Farah ni yg dikenal, hi hi

    ReplyDelete
  7. Good luck! Mommy irra singgah dari segmen yg sama http://www.irrayyan.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html
    Jom join contest mudah mommy irra

    ReplyDelete
  8. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.43 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  9. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  10. Hi qila datang blogwalking ni hee~ & Qila pun join giveaway ni jugak hiks. Goodluck wiwiwi~

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign