Asam Garam Kehidupan: My Birthday Give Away-by Dr. Shikin.

Nuffnang

Pages

15 Jan 2015

My Birthday Give Away-by Dr. Shikin.


Saya ditag untuk join segmen Dr. Shikin ni. Tq Ciksiti PruBSN.Takaful. Pastu saya pun disyaratkan untuk tag sorang lagi rakan blogger, jadi saya nak tag...Fair babY_pose

10 comments:

  1. Dr Shikin ni suka betul buat giveaway....
    Gud luck yeh NA

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah kan, takpela org dah kenal, ramai je yg join, cam saya aritu, adala beberapa kerat, keh, keh..

      Delete
  2. mungkin sbb kurang promosi kot acik..,huhu
    goodluck jga ya cik..saya pun dah join

    ReplyDelete
  3. mungkin kot, acik ni malasnya lebih, tapi sori tau..hadiah belum dapat post..sekolah baru bukak ni, jadi kat tadika sibuk sesangat.

    ReplyDelete
  4. thanks NA , tag saya . dah follow blog DrShikin tapi belum buat entri :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. welkem, he he..
      alaa..buat entri pendek je.

      Delete
  5. Good luck kak Azie..berjaya tak? ehh lama JM x singgah sini seperti masuk 'rumah' baru

    ReplyDelete
  6. tu la JM..rindu akk, akak pun dah lama tak gi rumah JM, sibuk..alamak klise nya..
    Apapun tq sudi singgah rumah akak, sayanag JM..mmmuah..

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign