Asam Garam Kehidupan: Operasi banjir kat rumah arwah Ma.

Nuffnang

Pages

18 Jan 2015

Operasi banjir kat rumah arwah Ma.

Alhamdulillah...dengan bantuan adik dari Dungun operasi banjir berjalan lancar. Ada juga barang elektrik yang rosak cam freezer, mesin basuh...tapi mak sedara cakap diorang akan dapat bantuan dari kerajaan negeri untuk ganti peralatan yang rosak. Dua almari kena buang sebab kembang terendam air, dah selamat dibakar oleh en. Abah....dia memang terer bab2 membakar ni, hi hi.

Dan Alhamdulillah sesangat...baju-baju kakak masih boleh diselamatkan. Dengan bantuan mak sedara yang lagi sorang, pakat usung bawak naik tingkat atas, tak terbalas olehku kebaikan mereka...

4 comments:

  1. Alamak, tak perasan.....ada kaki mak sedara dlm gambar, nnt balik rumah baru bole delete tu, ni kt phone tk tau nk wat camane...

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru nak tegur acik..huhu..

      kena cepat2 settlekan cik..

      kalau rumah besar,makan hari jga la kan..tp dah ada ramai membantu..senang hati.. hehe

      Delete
  2. Sis.. log in n remove jer picture tu.

    Apa2 pun... semoga d permudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  3. Dah namanya banjir ye NA....sikit sikit pun banyak benda nak kena settlekan tu..

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign