Asam Garam Kehidupan: Anak bujang saya..

Nuffnang

Pages

11 Apr 2015

Anak bujang saya..

Semalam abah amik Dari SMAP Bentong untuk terima anugerah salah seorang pelajar cemerlang PT3 dengan keputusan 8A, pagi ni di sekolah lamanya SAMTEN Langat. Alhamdulillah.

10 comments:

  1. Semua anak2 bijak alhamdulillah
    tkpe lma2 oklh tu....
    Perbuatan itu lbih baik dr perkataan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..mudah2an dgn berkat doa auty Nor yea.

      Delete
  2. Allahuakbar... tahniah dik.

    Doa bnyk2 kak... doa ibu tu kan makbul. Insya Allah...

    Akak... jom jemput jawab teka-teki kt blog saya...

    Anak sedara sy bg... jom lah try...
    dan jom juga rakan2 blog sis azimah join jawab jom...

    http://hnr318.blogspot.com/2015/04/smile-of-believer-tackling-lifes.html?m=1

    ReplyDelete
  3. Tahniah buat Muhammad Danish dan ibunya Nor Azimah. Insha Allah, si anak akan mengerti dan menjaga solat sesempurna mungkin dan seterusnya berjaya di dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin, in shaa Allah..trmkasih:-)

      Delete
  4. tersentuh hati saya membaca coretan ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh panggil DD.?.terimakasih sudi follow akk.

      Rasa hati ibu ni..nak anak selamat dunia akhirat..

      Delete
  5. Tahniah ye Danish....makcik tumpang bangga tau ...
    Tak pe insyaallah.....lama lama dia akan berubah tu NA....Doakan ajelah

    ReplyDelete
  6. Amin..in shaa Allah..mudah-mudahan dgn berkat doa makcik2 yg baik2..

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign