Asam Garam Kehidupan: Lawan juga.

Nuffnang

Pages

3 Apr 2015

Lawan juga.

Masya Allah...ngantuk gila. Bangun kul 4...baring semula..nasib baik tak terlajak, kalau tak jadi cam semalam, anak-anak sarapan dengan air black current dan biskut tiger..tapi semalam tu kes habis gas, Sib baik gak habisnya ngam-ngam siap masak makan malam.

Sampai kat tadika kul 6. Nak sambung tidur..tak..sambung...tak..
Rasa cam nak sambung sebab tengah ABC ni..takpe kot...ke kira tidur lepas subuh gak?

Eishhh...takleh jadi nih..kalo ikut rasa memang mau lelap semula.

Haaa...dengan mata separuh tertutup sambil bw dok print worksheet untuk bebudak sambil sarapan nasi goreng yang sempat buat subuh tadi.3 dalam 1 sekaligus.

7 comments:

  1. Kena lawan mata mengantuk nampak gayanya Azi
    Kakak segar bugar tapi lesunya bila fikir tak ada air di JB ni..

    ReplyDelete
  2. Alahai...kalo takde air mmg jenuh kan kak..jenuh fikir nak solat, mandi, pastu makan kat kedai jelah jawabnya kan..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Median kan...gas spare pun lupa nak beli..day mlm org gas pun takmo hangar dah..mkn jelah apa yg ada buat alas perut

      Delete
    2. Aduih byknya typo...

      Delete
  4. Ada masa mmg kita akan rasa ngantuk sangatkan NA....Kalau Okje mmg kena tidurkan sekejap baru rasa segar. Kalau tidak, nak buat kerja pun malas.

    ReplyDelete
  5. Ada masa mmg kena juga tidur...tapi selagi boleh lawan..lawan juga.

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign