Asam Garam Kehidupan: Lawak hari guru dari anak muridku..

Nuffnang

Pages

17 May 2015

Lawak hari guru dari anak muridku..

Pandai je si Raiyan ni buat cerita. Entah bila ticer cakap macam tu...
Tapi budak come ni memang banyak cakap, keletahnya mencuit hati, adakala buat kami naik darah juga. Bacalah kat bawah tu, boleh plak nak bagi sambal untuk hadiah Hari Guru...sakit perut kami gelakkan budak ni.
Nasib baik bukan sambal. Kami sambut hari guru jumaat lepas dan budak come ni bagi frame come macam dia jugak, hi hi...

6 comments:

  1. Sambal pun ok pe..hihi

    ReplyDelete
  2. Haah kan, ok je, sedap mkn dgn nasi panas2

    ReplyDelete
  3. he he sambal lagi best boleh makan kan kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn...hi hi, nasi lemak ke..

      Delete
  4. Budak-budak memang sibuk membeli hadiah utk cikgu masing-masing weekend lepas Azi.
    Mak dia pun tahu pilih apa benda nak bagi kat cikgu kan. Kot sambal dibagi makan dgn nasi/roti ok juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn..kenyang pun kenyang, hi hi

      Delete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign