Asam Garam Kehidupan: Teruja.

Nuffnang

Pages

29 May 2015

Teruja.

Bersorak riang sebaik habis sesi belajar hari ni. Teruja sambut cuti sekolah dua minggu. Masing- masing bercerita plan nak balik kampung la, nak pergi hotel la, al maklum dah lama tak cuti panjangkan.
Bukan bebudak je teruja, cikgu pun rasanya dah hilang mood ngajar, dua minggu tu, macam- macam aktiviti boleh buat, sudah tentunya aktiviti bersama keluarga menjadi keutamaan.
Semoga sedikit waktu yang Allah pinjamkan kepada kita dapat dimanfaatkan dengan kebaikan yang boleh dinilai sebagai ibadah, bukan semata-mata lagha yang menjadi kerugian di akhirat kelak.

3 comments:

  1. mak ai goyang semua gambar..happy sangat nampaknya tu

    ReplyDelete
  2. Sampai hilang suara cikgu dibuatnya.

    ReplyDelete
  3. Goyang gambo tu nak tunjuk betapa tak boleh duduk diam budak budak tu menjelang cuti sekolah hihi

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign