Asam Garam Kehidupan: Syawal ke-5...Surprise!!

Nuffnang

Pages

21 Jul 2015

Syawal ke-5...Surprise!!

Ni excited punya pasal...akak tangguh dulu entri syawal ke-2 dan ke-3, and up dulu entri yang ni sebagai penghargaan khusus buat seorang adik kesayangan..JM..terimakasih sesangat kerana masih simpan akak dalam ingatan JM. Akak tu bukan taknak ziarah blog jm, tapi sekarang ni suami akak dah tak langgan broadband, dia pun dah ada phone canggih, so dia selalu on9 kat phone je, pc tu dah jadi tempat main game anak-anak jelah. Akak pun selalu on9 kat phone gak, update entri kat phone, baca berita kat phone, tapi tak bestla sebab skrin kecik, tu yang jadi ada sikittt malas nak bw, he he..
JM...tq tau, tq bebanyak sebab bagi surprise dari Korea lagi, akak suuuuuuka sangat dengan benda-benda comey cenggini. Tapi akak terkilan gak ni, jm dah bagi akak 3 kali, tapi akak tak balas satu hapa pun lagi, malu pun ada gak ni. Tapi akak berazam suatu hari nanti akak nak bagi jm sesuatu, in shaa Allah....
Nanti jm contact akak yea..whatsapp 0189010340, akak malas nak bukak email.
Tak lupa tq juga untuk kad raya tu, panjang umur tahun depan in shaa Allah akak balas.

Dan rasa belum terlambat kot akak nak ucapkan Salam syawal, moga bertambah makmur hidup jm di hari- hari mendatang di samping keluarga tersayang, dan maaf zahir batin sekiranya akak ada salah silap kat jm yea..
Sekali lagi, terimakasih yang tidak terhingga dari akak.

8 comments:

  1. Assalamualaikum...

    Seronok dapat cenderamata....saya mesti simpan tak guna-guna kalau orang bagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronok3x....saya pun sayang nak guna, tapi kalo fm letak jelah kt peti

      Delete
  2. hihihihi... buat penanda Quran... sangat awsome.
    JM kan awesome....

    hihihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setujuuuu...jm mmg awesome, kita doakan dia bahagia selaluyea nhhas

      Delete
  3. Terasa dihargai.. cuma terasa diri bila tak dapat nak balas pemberian orang yang bagi pada kita walau dia tak mengharapkan balasan.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula...tu yg berazam nk balas juga satu hari nnt:-)

      Delete
  4. Amboih raya raya dapat souvenir yer.....rezeki berganda tu namanya

    ReplyDelete
  5. Kegumbiraan ku pun berganda-gandalah juga, hi hi

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign