Asam Garam Kehidupan: Date line!!!

Nuffnang

Pages

16 Dec 2015

Date line!!!

Terbangun dek kesejukan, aku menarik selimut berhajat menyambung tidur,....tit.tit..tit..tit...alamak..mau tak mau selimut tolak tepi, tapi dalam kepala teringat ada roti, ada kaya..cukupla buat bekal abang ( mylarling) pastu goreng telur masak kicap untuk iman dan abang Danish...

Oo, ada nasi lebih, wat nasi goreng.

Semalam, boss dah bagi date line kena siapkan kelas dalam minggu ni. Alamak!!!

Banyak lagi yang tak siap ni. So, pagi ni sampai je kat tadika aku terus sambar berus dan cat, sambung balik banyak lagi yang tak siap nih, sambil update entri manalah tau kot ada yang rindu, ceh!!! Perasan....

Sambil ngecat ni, pasang zikir-zikir selawat buat basahan lidah, moga jatuh ke hati, moga ada sedikit keberkatan dari baginda Nabi khusus buat diriku yang selalu terlalai ini..

Jom selawat, ..24/12...Eid milad ya Rasulullah....

7 comments:

  1. alamak kena sound date line, mulalah kesibukan kan..tak apa lagi borarakah..berkat

    ReplyDelete
  2. Cikgu rajin, sooo sori....tk smpt sgt nk jengah laman cikgu, bkn cikgu aje, laman kengkawN lain pun tak sempat

    ReplyDelete
  3. jangan tarik suami minta tolong ngecat dah la...

    ReplyDelete
  4. Hayooook.....bos dah bagi soft reminder....
    Patutlah ko senyap jer mak, rupanya sebok ek....Dah siap lum?

    ReplyDelete
  5. Lum la mak oiii, penin sudah kepala aku nih, sibuk ngalahkan guru besar sek men la,huk..huk

    ReplyDelete
  6. semoga semuanya dipermudahkan

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign