Asam Garam Kehidupan: Di pameran bunga Setia Ecohill.

Nuffnang

Pages

28 Feb 2016

Di pameran bunga Setia Ecohill.

Seronok sangat anak-anak saya ni bila sesekali dapat keluar. Jumaat baru ni bawak diorang ke pameran bunga di Setia Ecohill, Semenyih.
Well, bangga nak bagitau, tempatnya bole kata, sebelah tadika saya je, he he..

Tengokla gelagat anak-anak saya tu, macam-macam gelagatnya. Jumpa patung lembu, sampai tercabut ekor dibuatnya. Jumpa pondok telefon, pondok telefon pun kena serbu, al maklum tak pernah jumpa.  Terjerit-terpekik ticer-ticernya, tak dengar lagi dah, teruja nak explore semua tempat.

Penat.

10 comments:

  1. RIANG ANAK2 DIBAWA BERJALAN DAN MELAWAT APA YG PATUT...MANA GAMBAR BUNGANYA NOR...

    ReplyDelete
  2. He he..gmb kt bunga tk sempat amik, takut dorg petik bunga plak, tau jelah bebudak ni.

    ReplyDelete
  3. kak mana lagi gambar....nak tengok apa yang ada disana...aRz jauh di penang hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa, dah buat satu entri spesel utk arz, he he

      Delete
  4. Itulah anak-anak syurga yg tak ada dosa Azi
    Ticer-ticernya tempias beruntung dpt bersama mereka
    Kakak tengok muka mereka semua tahu mereka gembira Azi
    Seminggu tak habis cerita ni:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul kak, kata mak2nya seronok sgt dorg smp tak renti2 berceritanya.
      Tulah tempias menumpamg dpt gi jenjalan, kadang dpt gift dari parent, seronok, hi hi

      Delete
  5. Mmg seronoklah budak budak kalau dpt keluar dpd sekolah...lebih lagi jalan jalan ngan kengkawan

    ReplyDelete
  6. Mmg seronoklah budak budak kalau dpt keluar dpd sekolah...lebih lagi jalan jalan ngan kengkawan

    ReplyDelete
  7. Mmg betul mak, seminggu tak habis ceritanya, jumaat ni nak gi farm city kt serdang plak, dah tau dah, mesti sethn plak tak habis citernya.

    ReplyDelete
  8. Amboi tcer selfie separuh ja :) Alhamdulillah ada peluang bagi budak-budak happy kan..

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign