Asam Garam Kehidupan: Over xcited!

Nuffnang

Pages

6 Mar 2016

Over xcited!

Ni cerita kat Farm in the city lagi. Tulah rezeki berjalan dengan bebudak, kalo gi dengan family satu kepala dah rm32, anak bawah 90cm masuk free, atas pada tu rm27. Pergi dengan trip tadika ni bawak murid 40 orang, free cikgu 5 orang. Tentu tak lepas peluang kan.

Kat dalam tu macam-macam ada, binatang yang saya tak pernah jumpa macam tupai tanah yang tetamatla cutenya, sayangnya saya lupa nak amik gambar sebab geram sangat dapat pegang-pegang dia, ada kura-kura dinasour yang agak ngeri rupanya, ada ekor pelik, ada macam tanduk, dapat bagi makan raccoon kat tapak tangan, dapat pegang ular, dapat merasa burung makan di tapak tangan, pendek kata macam-macam adalah, tak rugi bayar rm32 tu.

Tapi memang penat sangat, sebab tempatnya luas, tapi memang puas hati, dapat tengok binatang tu dekat-dekat, dapat pegang. Kalau kita orang tua ni seronok, bebudak apatah lagi. Next entri nanti tunjuk gambar bebudak plak. Ni tunjuk gambar ticer yang terover xcited tu dulu. Mwehehe.

6 comments:

  1. Kakak pun sengih juga tau tengok Azi happy dan exited
    Betullah bukan selalu dapat peluang macam ini.

    ReplyDelete
  2. Mmg mak2 yg terlbih...hari2 mengadap anak kecik..pun boleh boring..juga.

    ReplyDelete
  3. Mmg nampak excitednya tu...tengoklah....bukan main lagi tangan ko tu ala ala menjinak burung katanya hihi...
    Ni kat Seri Kembangan ke mak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat Serdang, ko tak penah smp lagi ke mak, farm in the city, best tau, mcm2 ada.

      Delete
    2. Kat Serdang, ko tak penah smp lagi ke mak, farm in the city, best tau, mcm2 ada.

      Delete
  4. Mmg nampak excitednya tu...tengoklah....bukan main lagi tangan ko tu ala ala menjinak burung katanya hihi...
    Ni kat Seri Kembangan ke mak?

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign