Asam Garam Kehidupan: Alhamdulillah, tak mau fikirkan sangat.

Nuffnang

Pages

17 May 2016

Alhamdulillah, tak mau fikirkan sangat.

Alhamdulillah, walaupun fikiran saya asyik memikirkan  kemungkinan sakit tu, tapi taklah sampai teremosi berlebihan, takut tu memang ada, tak nafikan, tapi taklah sampai tak boleh nak teruskan rutin harian. Terimakasih sangat pada kengkawan yang bagi sokongan dan peransang.

Cuma lo ni tengah bizi dengan exam, minggu exam katanya, anak-anak saya exam, anak-anak tadika pun exam, tapi bw ke laman kengkawan tak bole tinggal, cuma tak dapek tinggal buah hati, eh..buah tangan;)

Jom tengok ucapan-ucapan yang saya terima, ada yang personal, ada yang dari grup wasap, comey-comey semuanya..

5 comments:

  1. Alhamdulillah, inshaAllah semua baik NA. Bestkan jadi guru memang job yang mulia NA, untungla ada peluang..ucapan semua comel2 :)

    ReplyDelete
  2. Selagi minda kita sihat setiap apa yg telah ada di dalam fikiran tak mudah nak dibuang begitu aje Azi. Sabarlah Jumaat tinggal 2 hari aje lagi. Moga baik-baik semuanya..

    Ramai yg sayang Azi tau tengok banyak ucapan diberikan.

    ReplyDelete
  3. Lupa pulak aku nak ucap hari guru kat ko mak hihi......Sowiii terlupa....aku kan dah kilauan mak...hihi
    Selamat Hari Guru sahabat..... moga bakti yg ko curahkan akan dipandang tinggi oleh Allah sentiasa....

    ReplyDelete
  4. Selamat hari guru ustazah azimah

    ReplyDelete
  5. dunot worry. be happy.
    in shaa Allah semua ok.
    berdoa...

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign