Asam Garam Kehidupan: Warded.

Nuffnang

Pages

24 Jun 2016

Warded.

Di wad 4 hospital Kajang.
Menanti Hari Esok...cewah, macam tajuk filem plak.
Esok aku akan menjalani minor operation, colposcopy
untuk kepastian samada positif kanser atau tak. Korang tolong doakan yang baik-baik yea, doa ikhlas dalam bulan Ramadhan ni.
Suasana dalam ward, tu yang ramai-ramai tu doktor pelatih. Malam ni aku kena bermalam di ward ni, kiri kanan, depan ku patient cina dan India, aku je melayu, nak bawak bahan bacaan pun tak ingat.

13 comments:

  1. Assalammualaikum kak..amenn sentiasa doakan akak..moga Allah permudahkan urusan akak ya..risau pulak rasa hati ni.. :(

    ReplyDelete
  2. Alahai akakkk....saya doakan yang baik2 saja untuk akak kite..in sha Allah aminnnn

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak,,semoga semuanya baik2 aje yeaa..

    ReplyDelete
  4. Allah... kakak yg berdebar Azi.
    Whatsapp kakak nama almarhumah mak. Doa bintikan mak lagi baik.

    ps: buat semua kawan-kawan yg singgah sini tolog doakan dgn ikhlas sungguh-sungguh ye. terima kasih. Malaikat Allah pasti mencatat apa juga kebaikan. Amin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah kak zakie kita sama-sama doakan....

      Delete
  5. Assalamualaikum kak..alahai berdebar rasanya, semoga Allah memudahkan urusan kak imah ye, Saya doakan moga akak dijauhkan dari sebarang penyakit yang tidak diingini, apa2 update tau

    ReplyDelete
  6. Salam kak. Insyaallah kami akan doakan kak semoga dipermudahkan segala urusan. Semoga akak sabar dan tabah menjalani dugaan dan ujian..

    ReplyDelete
  7. assalam nor...kak doakan urusan nor dipermudahkan n menjalani pembedahan dgn selamatnya..amiin.

    ReplyDelete
  8. Knor doakan awak ok2 jer In shaa Allah

    ReplyDelete
  9. Insyallah akak. Semoga dipermudahkan semua urusan akak. Amin. Sentiasa doakan yang terbaik untuk akak..

    ReplyDelete
  10. InshaAllah, moga baik-baik ja NA, doa dalam sujud inshaAllah. Take care.

    ReplyDelete
  11. AKu seronok tengok ko gembira buat lawak mak....Insyaallah moga resultnya nanti negatif ye mak. Ya Allah ya Tuhanku, tuhan yg maha penyembuh, moga kau hindarilah sahabat aku Norazimah ini dari ramalan penyakit itu Aminnnn

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign