Asam Garam Kehidupan: Saya nak kenal orang ni.

Nuffnang

Pages

12 Aug 2016

Saya nak kenal orang ni.

Siapa agaknya peminat saya dari Mountain View, California? Chett, perasan beno ko ye Azimah😅😅

Saya ucapkan terimakasihla kepada pengunjung tetap saya ni, walau siapa pun anda, yang setia datang setiap kali saya up entri, moga anda sentiasa berada dalam rahmat, kasih-sayang dan pengampunan Allah, aminn.

Kalo sudi boleh hubungi emel saya.

13 comments:

  1. Hehe. Siapalah agaknya gerangan orang itu ye kak? =D

    ReplyDelete
  2. BLOGGING NI RAMAI PENGINTAI SELURUH DUNIA NOR...WAH ADA PEMINAT JAUH YG ISTIMEWA YA NOR

    ReplyDelete
  3. wow...peminat dari luar negara ya kak....sori tak sempat balas komen di blog...

    ReplyDelete
  4. tahniah lah kak azi, peminat di serata pelosok negara tu! moga-moga orang ni tampil memperkenalkan dirinya.

    selamat berkenalan ye kalau dipertemukan!

    ReplyDelete
  5. kaknoor pun ramai jugak pengintai dari luar negara
    kalau dapat tau siapa orang nya kan ke bestt kannn zimah

    ReplyDelete
  6. Pastinya bukan saya, ha3

    ReplyDelete
  7. ooo itu dari google plus.. kalau tidak salah saya lepas kita share di google plus akan dapat 1 view (or sampai satu tahap ia akan berhenti) dari google plus kira macam robot la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo, yeke? Hehe...ingat ada peminat luar negara, huhu, putus harapan den.

      Delete
    2. Oo, yeke? Hehe...ingat ada peminat luar negara, huhu, putus harapan den.

      Delete
  8. hehehhe....so sweet kak....irda pun peminat akk jugak..suka ternanti2 entry akk..hehe

    ReplyDelete
  9. Ish2, terharu nih, ada irda sbg peminat akk. Akk pun peminat irda jugaπŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

    ReplyDelete
  10. Ish2, terharu nih, ada irda sbg peminat akk. Akk pun peminat irda jugaπŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

    ReplyDelete
  11. Dulu dulu masa ada benda tu mmg nampak ada reader dari Mountain View mcm tu...Baru tau rupanya robot hihi...
    Nampaknya terencatlah ko punya berangan ye mak....

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign