Asam Garam Kehidupan: Mak yang over konfiden.

Nuffnang

Pages

8 Nov 2016

Mak yang over konfiden.

Anak tengah SPM kat sekolah, alaaa...dia duk asrama, jadi mak dia amik kesempatan berjimba-jimbaan ke Cameron. Nilah mak yang over konfiden namanya, haha..

In shaa Allah kan Muhammad Danish, ritu trial pun dah dapat 10A, kali ni, kali ni SPM bebetul ni, ibu nak target 11A plak, boleh? Jawab...In shaa Allah, haa..tu ramai kawan-kawan ibu tolong doakan tu.

13 comments:

  1. BERCUTI KE CH YA NOR BESTNYA...MOGA ANAK CEMERLANG DLM SPM

    ReplyDelete
  2. Amin

    Biasanya yg trial lgi susahkn...exam sbnr...ala kcg jer...

    ReplyDelete
  3. Moga Danish ccemrlang..amin...
    amboi kak... cuti2 sakan erk..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. singgah pagi2... carik sarapan..hihik

      Delete
    2. Hihi, rajin atie, soriiii, sarapan smlm dah basi😂😂😂

      Delete
  4. aamiin..good luck

    Amboiiiii k ch, bila tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, hari ni masih di ch, petang kang balikla

      Delete
  5. aamiin..good luck

    Amboiiiii k ch, bila tu?

    ReplyDelete
  6. Haha.....ko tak perlah, anak ko trial pun dah berderet A, insyaallah yg betul SPM sure lebih baik tu. Memang patut pun ko over confident mak.....
    Mesti ko tak seram mcm aku kan mak....

    ReplyDelete
  7. Hihihi in sya Allah boleh :p

    Semoga dapat jawab soalan peperiksaan dengan jayanya!

    ReplyDelete
  8. Okeylah kalau dah konfiden anak boleh score untuk SPM. Apa salahnya mak berjimba. Tak mahu seram sejuk sembunyi bawah meja ^_^

    ReplyDelete
  9. mak konfiden bagus tu kak, jangan mak yang tak konfiden, yang penting mak dah doakan anak2 kan

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign