Asam Garam Kehidupan: Misteri...

Nuffnang

Pages

8 Sep 2017

Misteri...

Lama tak muncul ni kita keluar bawak citer seram sikit hari ni. Benda misteri tak tau bila adanya, muncul dari mana, siapa yang bertanggungjawab...yang saya cakap tak tau sejak bila tu, memang tak perasan lansung masa turun naik tangga tadika tu. Yang tiba-tiba terperasannya boss lah, dia terpandang, masa tu saya turun tangga sesama dengan dia, dia tanya pebenda tu...tu yang saya baru terperasan juga. Tanya kat staff sorang pun tak tau. 

Boss Ada Tanya kat sorang ustaz, ustaz tu kata tu orang buat untuk minta perlindungan dari kejahatan orang lain.

Nauzubillah... sebaik2 tempat berlindung hanya Allah swt.

Boss dah minta orang yang pandai untuk buang benda ni, kena pegang dengan tangan Kiri katanya, lepas tu bakar.

8 comments:

  1. mujur perasankan kak ada benda tu, moga dijauhkan kita dari benda2 macam tu lah, nak minta perlindungan pun dengan Allah je la.

    tadika adik saya sebelum ni pun ada kak, ceritanya benda tu owner lama punya, benda tu menunggu kat tadika tu kononnya nak bagi maju kot ke apa, dah ada yang nampak dorang terus panggil ustaz dan buang, alhamdulillah dah takde benda tu. tak sangka dalam zaman moden dah nak masuk 2020 ramai lagi yang percaya dengan benda2 tu kan.

    ReplyDelete
  2. Apa benda tu kak? Moga akak & semua anak2 serta tenaga kerja taska tu dilindungi semuanya.

    Cukup lah hanya bagi Allah tempat kita berlindung & memohon pertolongan.

    ReplyDelete
  3. PENGALAMAN NGERI TU NOR MOGA DIJAUHI GANGGUAN MISTIK YG XDIINGIN KPD SEMUA DI SITU

    ReplyDelete
  4. Apa benda tu sis... zaman sekarang memang ada orang percaya benda2 camtu...

    ReplyDelete
  5. Kat siling ke mak...camne boleh tak perasan ek selama ni.
    Sapa pulak yg letak? Ha sudah!!.... Mmg misteri sungguh ni.
    Seram pulak haih!

    ReplyDelete
  6. Apa yang di tulisnya... tujuannya?

    ReplyDelete
  7. Memang misteri ni. Masing-masing tak nampak siapa punya angkara letak benda tu. Jangan-jangan memang sahaja di'padam'kan dari pandangan mata orang lain kot, makanya bolehlah kekal lama sikit menetap di tadika tu, KakG.

    Ish, saya memang tak fahamlah orang zaman sekarang ni. Dah berdaya maju pun masih lagi buat perkara-perkara macam ni. Pelik sungguh!

    ReplyDelete
  8. takutnya..apa yang ditulis tu?
    macam2 orang sekarang ni kan...

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign