Asam Garam Kehidupan: Dah grad anakku Umar Zikri.

Nuffnang

Pages

22 Nov 2015

Dah grad anakku Umar Zikri.

Cepatnya masa berlalu. Pejam-celik, pejam-celik, dah besar, dah tua, dah mati..

Semalam 21/11/2015 berlansung majlis konvo  tadika Umar Zikri aka tempat kerja saya tuh. Alhamdulillah, walaupun cuma buat kat tadika je, majlisnya tetap meriah dengan kedatangan penuh para ibubapa. Persembahan nyanyian, nasyid, senaman,coral speaking, pantun pun berjalan lancar dan menghiburkan para ibubapa. Berbaloila penat lelah dok latih diorang tu.

8 comments:

  1. Umar Zikri 6 tahun juga k??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya, sama ngn Alya
      Tadi sggh dh kt sane, tapi tk smpt tggl komen, nnt sggh lagi

      Delete
  2. Alhamdulillah
    Berubah arah plkkk thun dpnn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..
      Melangkah ke dunia yg lbh mencabar..

      Delete
    2. macam anak anak dan anak anak saudara saya... terasa cepat benar dewasanya...

      Delete
  3. Cepat benar mereka besar dan menjadi dewasa, dan kita semakin menuju tua, isk...isk..

    ReplyDelete
  4. Tahniah Umar Zikri.....sebab dah grad, lepas ni cuti panjang dah boleh duk lepak lepak hihi....
    Tahniah jugak utk ko NA, sebab konvo dah success. Bukan senang weyh nak ajo budak kecik...kena sabo tahap tinggi tu hihi....

    ReplyDelete
  5. hi hi, betul3x, bila dah settle ni lapang kejap dada aku, pasni nak pikir hias kelas plak,hrmmm

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign