Asam Garam Kehidupan: March 2021

Nuffnang

Pages

25 Mar 2021

tsunami datangggg😜

Pagi semua !!

Hari ni First day Combo Tsunami Comeback ni tau πŸ₯³πŸ₯³πŸ₯³πŸ₯³ Team production da readyyyyy utk Yang da booking semalam πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

Dengan hanya RM45 je korang boleh dpt gabungan Whoopie Pie & Nutella Cheese Tart 😍😍

Korang dah booking belum? πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
Nilah namanya kombo tsunami, gabungan antara whoopie pie dengan nutella chest tart. Ni baru first time keluar.
Kalau nak pm yea. Taknak abaikan jer.
Contact saya: 0136560422

18 Mar 2021

Promo whoopie pie pula.

Whoopie Pie Bakal Kembali 😍😍😍
.
Apa itu whoopie pie? 
Sandwich yang diperbuat dari 2 keping kek coklat dan ditengahnya terdapat filling cream cheese dan nutella.. bentuk menyerupai burger tp bukanlah burger πŸ”. Tapi burger versi dessert.😁
.
Siapa belum cuba whoopie pie Mamasab? Wajib cuba. 
Sebab korang akan rasa makan filling lebih dari kek..πŸ˜‚
Tengok tu tebal berinci inciπŸ˜‹πŸ˜‹ Team letak filling setimbun..πŸ˜™πŸ˜
.
 Saiz 6" RM35 

Bermula 19 Mac sampai 20 Mac SAHAJA!!!


http://wasap.my/60136560422/ whoopiepie

15 Mar 2021

Terimakasih kakPI.

Kak PI beli 2 jenis kek mamasab dari saya. Sayangnya runner tak amik gambar kak PI. Kak PI oder dah seminggu awal untuk hari sabtu 13/3/2021. Saya pulak tak suka tunggu last minute baru nak oder kat mamasab system. Jadi contoh nak hantar hari sabtu, saya akan oder pada hari jumaat. Tapi jangan risau, customer akan sentiasa dapat kek yang fresh dari oven walaupun kita dah oder awal. Untuk pengetahuan korang pulak katalah contohnya nak tukar tarikh penghantaran korang kena bagitau dalam tempoh 24 jam sebelum tu. Kalau last minute memang tak dapat buat apalah. Kalau tak diambil pada tarikh booking tu kek dikira burn jelah. 
Atau nak tukar tempat penghantaran pun kena bagitau awal supaya boleh cari runner untuk hantar. Sebab ada runner yang tak masuk kawasan tertentu, ada runner yang tidak bertugas pada hari sabtu dan ahad. Oh ye lagi satu, buat masa ni semua outlet Mamasab ditutup pada hari ahad, manakala hari sabtu dibuka setengah hari sahaja.
Kak PI beli yang ni. Nutella chest tart saiz 7' harga biasa rm50. Kalau promo boleh dapat rm45. Ini antara hot item dalam Mamadsab. Tart yang dilayer dengan cheese padu dan atasnya drizzle pure nutella.
Dan yang ni. Red velvet standard. Atasnya drizzle cheese. Tapi bukanlah yang ni. Ni ada orang kawen oder, tu atasnya ditabur dengan biji delima merah, wowwww sangat kan. 
Saya suka dua2 tart dan kek ni. Sedap dimakan bila baru dikeluarkan dari freeze. Ermmm..yummiiih sangat.
Korang kalo nak oder jangan malu2 ye, manalah tau kot2 nak raikan besday ke, nak buat surprise kat mak ayah ke..kan.

8 Mar 2021

Kepada peminat dark choooocolate😘😘

Meh cepat oder kat den, dark full chocolate cake bymamasab. Tengah promo dari 9hb-11hb mac ni tau korang. Peminat dark chocolate jangan lepaskan peluang ye.
Tengok tu drizzle atas tu chocolate pure tau, bukan coklat murah2 tu tau. Siram pulak dengan nutella dan karamel.
kalau berminat boleh contact saya ye. Agen sah haha, trusted agen Mamasab gitew.
https://wasap.my/60136560422/dfcc.

5 Mar 2021

Terimakasih Nohas.

Apa khabar, lama sungguh tak menjengah ke sini. Sori..bukan lupakan sahabat2 di sini, rindu sangat. Tapi tulah..nak bagi alasan sibuk, memang sibuk..hehe..

Sibuk dengan bisness online mamasab..cehhh..gitu..hihi

Kali ni, Alhamdulillah salah sorang lagi sahabat blogger kasayangan den, Nohas..memberi sokongan mental dengan membeli nutella cheese tart salah satu antara produk  terbaik Mamasab yang sentiasa mendapat sambutan hangat. Mana kan tidak, cheese selambak, nutella pun selambak, crust yang rangup, rasa yang tak berapa manis..memang gabungan terbaik untuk membentuk sebijik cheese tart yang padu, tak caye tanya Nohas..kan Nohas, betul tak?😁😁
Jadi kalau ada sahabat di sini yang tingin nak mencuba keenakan kek mamasab yang setanding secret recipe, tapi ofkos lagi afdal sebab dikeluarkan oleh orang islam kita betul tak??πŸ€—

Salam sayang korang.
Tq Nohas for supporting me. Luv u😘
proses drizzling nutella selepas siap dimasukkan cheese. Ha..nampak tu..betapa memikat pandangan mata nutella cheese tart ni kan, so yummy tau korang.
sape teringin den tinggalkan link yo.

www.wsp.my/60136560422/nakoder.

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign