Asam Garam Kehidupan: Alhamdulillah dapat tangguh.

Nuffnang

Pages

21 Oct 2016

Alhamdulillah dapat tangguh.

Resah hati tunggu call dari hospital sepanjang hari rabu tu, tapi takde pun callnya. Semalam khamis saya dok mengusung tepon ke depan, ke belakang, masih menunggu call. Petang dalam pukul 4 lebih rasanya baru dapat call..

Alhamdulillah dapat tangguh ke bulan 3 tahun depan.

Saya dengan rasa rendah hati mohon doa dari kawan-kawan, tolong doakan saya supaya jangan melarat jadi kanser. Manalah tau berkat doa kakzakie ke, mak okje ke, mama yan ke, UA ke, CikSiti ke dan sesiapa sajalah, pra kanser tu sembuh sepenuhnya. Mana tau kan. 
Cuma lepas colposcopy bulan 3 nanti dan katalah saya sembuh saya still kena buat satu lagi colposcopy dalam tempoh 6 bulan selepas tu. Ermmmm...apa nak buat.

27 comments:

  1. Alhamdulillah, dapat jugak ditangguhkan. Kalau dah bulan 3 colposcopy nya, bolehlah akak settlekan apa2 tugasan hujung tahun ni. Nak ke Cameron dan sebagainya.

    Saya doakan yang baik2 saja utk akak dan mudah2an mendapat kesembuhan dari Allah.

    ReplyDelete
  2. DIDOAKAN SEMUA YG TERBAIK UTKMU...INSYAALLAH BANYAK2 BERSABAR N TABAH NOR

    ReplyDelete
  3. Semoga cepat sembuh & dipermudahkn sgala urusan.Amin

    ReplyDelete
  4. Moga dipermudahkanNya, aamiin..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, semoga sentiasa diberikan kesihatan yang baik.
    Banyakkan bersabar dan berserah kepada-Nya kerana DIA yang mengetahui apa yang terbaik. Saya turut mendoakan agar Allah mempermudahkan semua urusan dan memberikan yang terbaik buat nor.Amiinn.

    ReplyDelete
  6. didoakan semoga dipermudahkan kak...n akak sembuh seperti sediakala..aminn

    ReplyDelete
  7. Semuga Allah permudahkan semuanya ini...

    ReplyDelete
  8. Aminn, aminn..utk semua doa ikhlas dari kawan2, trmkasih atas kebaikan kalian.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulilah.....aku yg dengo pun seronok, ko apa tah lagi kan mak....
    Insyaallah, aku doakan ko akan sembuh sepenuhnya mak.

    ReplyDelete
  10. Alhamdulilah.....aku yg dengo pun seronok, ko apa tah lagi kan mak....
    Insyaallah, aku doakan ko akan sembuh sepenuhnya mak.

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum kak nor...
    semoga dipermudahkan oleh Allah SWT dan sentiasa dalam lindunganNya

    semoga akak sihat sembuh dan kembali menulis dan berkongsi yang yang baik baik buat kami. amin

    ReplyDelete
  12. Sekali lagi trmkasih kpd mak okje dan Arz atas doanya, aminn, aminn, moga Allah dengar doa kalian.

    ReplyDelete
  13. InshaAllah kak..sentiasa doakan akak diberi kesihatan yang baik.

    ReplyDelete
  14. Assalam kak azie, lamanya JM x singgah sini.. Terkejut bila kak azie ckp pra kanser tu. Kancer apa kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam, mta maaf akk pun lama tk singgah blog jm.
      Kanser pangkal rahim.

      Delete
    2. Wsalam, mta maaf akk pun lama tk singgah blog jm.
      Kanser pangkal rahim.

      Delete
  15. Semoga di permudahkan kak, sebut lanser je dh seram. Semoga x ada yg serius amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg seram jm, tapi kalau dah mcm tu ditakdirkan, apa nk buat, cuma usaha dan ikgtiar je supaya tk melarat.
      Trmkasih jm.

      Delete
    2. Mmg seram jm, tapi kalau dah mcm tu ditakdirkan, apa nk buat, cuma usaha dan ikgtiar je supaya tk melarat.
      Trmkasih jm.

      Delete
  16. insyaAllah kak mudah2an kak sembuh dan tak melarat.

    ReplyDelete
  17. Akak.. Semoga segalanya dipermudahkan. In sya Allah..

    ReplyDelete
  18. Ya Allah semoga ALLAH permudahkan urusan Zimah ya dan kembali sihat seperti biasa
    Banyakkan bersabar ya itu cuma sedikit dugaan dari Allah pada yg mampu menangani nya

    ReplyDelete
  19. Kakak pun dengan rendah hati mohon semua kawan yg singgah di sini mendoakan Azi semoga ujian ini cuma seketika dan boleh sembuh dengan sempurna. Mohon sebut nama betul-betul dan bintikan dgn arwah mak Azi.

    Kakak doakan dari jauh Azi. Gunakan peluang tangguh ini utk terus berdoa.

    ReplyDelete
  20. Semoga Allah memberikan yang terbaik. Amin

    ReplyDelete
  21. semoga cepat sembuh kak.. semoga diberikan kesihatan yang baik.. aminn..

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign