Asam Garam Kehidupan: Mood swing betul hari ni.

Nuffnang

Pages

2 Jan 2017

Mood swing betul hari ni.

Entahla. Adalah dosa yang saya dah buat ni. Hati pun resah gelisah je. Astaghfirullahalazimm..
Entri pagi tadi pun saya dah delete, punyalah takde moodnya, sebab rasa hambar sangat entri tu, saya yang membacanya pun takde jiwa, apatah lagi kengkawan yang nak membacanya kan...huhuhu..

Errmmmmm...semoga tahun 2017 ni baik-baik saja untuk saya dan semua, walaupun dari malam awal tahun tu kita dah terkezut meyuk dengan kenaikan harga minyak...

Ticer rindulah kat korang, anak-anak ticer 2016. Ticer doakan supaya korang semua baik-baik saja menjadi pelajar tahun satu 2017, kalau jumpa ticer jangan sombong tau, korang masih anak-anak ticer yang comey, keletah, bijak dan soleh serta solehah.

12 comments:

  1. Selamat tahun baru 2017...mesti anak-anak comel rindu Ticer.. :)

    ReplyDelete
  2. Selamat tahun baru jga PC;)

    ReplyDelete
  3. Selamat tahun baru 2017...semoga bersemangat hari ni..

    ReplyDelete
  4. Happy New Year, ticer Azimah :) PH pun takde mood ari ni. Rasa rimas sejak weekend.

    ReplyDelete
  5. Selamat tahun baru ticer Azimah
    Tahun ni tentu dapat anak2 baru.

    ReplyDelete
  6. Reen dah wish selamat tahun baru pada akak ke belum eh? Allah dah lupa. Kalau belum, reen wish sekali lagi.. Selamat tahun baru ya kak. Heheheee

    Mood reen pun swing sejak dua menjak ni kak.. Nak update blog pun.. Hummm rasa tak semangat. Itu yang sunyi dan hambar je blog reen..

    Tapi bab blogwalking dan kacaw blog bloggers termasuk blog akk.. Rajin pulak. :D

    ReplyDelete
  7. Tak sempat baca dah delete...kisah apa yg ko cite mak....Apa yg gelisah sangat ni mak...

    Untung jadi cikgu Tadika mak, budak budak semua sayang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kisah aku gi minangtu, satu hari pya jln jot, mula mmgle seronok, pastu rasa mcm jadi mak turut plak

      Delete
  8. Happy New Year ticer.
    Ticer mood swing sebab rindukan budak2 rupanya... :)

    ReplyDelete
  9. semoga dipermudahkan urusan kak.

    ReplyDelete
  10. Ticer tak rindu kat kita ke? Bekas anak didik yang entahlah tahun bila ^_^

    Yalah, saya pun terkejut chimpanzee masa tahun harga minyak naik. Masa tengah syok tengok percikan bunga api pulak tu. Masa tulah baru teringat dah tahun baru maknanya bulan baru, harga minyak pun baru!

    Mulakan tahun baru dengan kejutan amatlah tak bagus untuk kesihatan tau!

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign