Asam Garam Kehidupan: Terimakasih Nohas.

Nuffnang

Pages

5 Mar 2021

Terimakasih Nohas.

Apa khabar, lama sungguh tak menjengah ke sini. Sori..bukan lupakan sahabat2 di sini, rindu sangat. Tapi tulah..nak bagi alasan sibuk, memang sibuk..hehe..

Sibuk dengan bisness online mamasab..cehhh..gitu..hihi

Kali ni, Alhamdulillah salah sorang lagi sahabat blogger kasayangan den, Nohas..memberi sokongan mental dengan membeli nutella cheese tart salah satu antara produk  terbaik Mamasab yang sentiasa mendapat sambutan hangat. Mana kan tidak, cheese selambak, nutella pun selambak, crust yang rangup, rasa yang tak berapa manis..memang gabungan terbaik untuk membentuk sebijik cheese tart yang padu, tak caye tanya Nohas..kan Nohas, betul tak?😁😁
Jadi kalau ada sahabat di sini yang tingin nak mencuba keenakan kek mamasab yang setanding secret recipe, tapi ofkos lagi afdal sebab dikeluarkan oleh orang islam kita betul tak??🤗

Salam sayang korang.
Tq Nohas for supporting me. Luv u😘
proses drizzling nutella selepas siap dimasukkan cheese. Ha..nampak tu..betapa memikat pandangan mata nutella cheese tart ni kan, so yummy tau korang.
sape teringin den tinggalkan link yo.

www.wsp.my/60136560422/nakoder.

6 comments:

  1. Mak ai besar rupanya tat keju nutella. Saya sokong daripada jauh. Doa. Insya Allah satu hari nanti ada rezeki saya beli daripada Kak Nor Azimah.

    ReplyDelete
  2. Oh! Tart gergasi rupanya. Besarnya. Moga bisnes tambah maju.

    ReplyDelete
  3. alamak gambar den...patutlah rider tu ambik gambar..haha..

    betul, terbaik mamasab..mmg sedap n tak brp manis..crust pun sedap..

    ReplyDelete
  4. kak nk ode juga hantar ya nor

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign