Asam Garam Kehidupan: Terima kasih Syaz.

Nuffnang

Pages

13 Feb 2021

Terima kasih Syaz.

Meh kita up kat sini gambar Syaz Eim bagi sokongan kat kita, dia beli kek kita tau wak, eh..bukan kek kita, kek mamasab kita jual. Hihi. Korang yang lain tu mehla tolong kita jugak, kita ni golongan b40 tau, kete tadok, motor tadok, basikal letrik pun tadok..huhu..cian kat kita kan wak๐Ÿ˜‚
Ha..tengok ni si budak Ayu yang comel, mesti tak sabar2 nak menjamah keenakan kek red velvet mamasab ni. Kek ni memang sedappp sangat tau korang. Dia punya kemanisan dan kemasaman cheese tu berpadu menjadi satu, ermmmm..yang pernah makan mesti tau camane keenakan kek ni. 
Syaz bukan takat beli kek, tapi dia beli juga tuala bamboo mamasab. Tuala berkualiti, ringan dan sangat menyerap air, tak caye tanya syaz. Tapi nak dapatkan tuala ni kemain susah, bila masuk outlet je, sekejap je habis stok. Kalau nak kenalah tunggu, tak taulah bila hq mamasab nak amik lagi.

Ok..tak lupa..selamat menyambut bulan Rajab, jom pakat puasa rajab, sape belum ganti puasa baik korang start ganti sekarang.

Ok..byeeee..mmmuahh..

10 comments:

  1. Sedap tu red velvet cake. Tak muak makan.
    Moga bisnes tambah maju.

    ReplyDelete
  2. Hihihi glamor ayu di situ ๐Ÿ˜‚
    Sama2 kak azimah, kita sapot lokal gitew.. hehe

    ReplyDelete
  3. Bagus sokong. Selamat berniaga. Moga orang yang berniaga dan pembeli dimurahkan rezeki.

    ReplyDelete
  4. Bagusnya..syaz..saling support! :)

    ReplyDelete
  5. 2-3 hari ni ramai jer member post pasal kek red velvet mamasab ni.. tp x penah try lg.. cookies je penah dlu

    ReplyDelete
  6. belum pernah rasa lagi kek mamasab ni...

    ReplyDelete
  7. best tu... patut ada nampak aritu kat ig syaz

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum kak, moga sentiasa diberikan kesihatan yang baik
    nampak sedap je kek red velvet tu, kalau dpt kat anak saya si kecil Haikal tu, si hantu kek hehehe. saya doakan Moga biznez kak sentiasa maju...

    ReplyDelete
  9. seronok ada rakan supportive mcm ni.... semoga Allah limpahkan rezeki utk sis n syaz...

    ReplyDelete
  10. Semoga dilimpahkan kurniaan rezeki dariNya inshaAllah. Nampak sedap pulak kek redvelvet tuh

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign