Asam Garam Kehidupan: Selamat hari lahir sayang ( maaf agak terlewat )

Nuffnang

Pages

18 Aug 2014

Selamat hari lahir sayang ( maaf agak terlewat )

Hari ni betul-betul takde idea..puas dok fikir-fikir apa nak tulis..tak datang-datang juga ideanya, hmmmmm...dosa apalah yek? Dosa dengan suami kot? Kecikkan hati dia, sakitkan hati dia, lukakan
perasaan dia...sebab?hu hu hu....isteri apalah saya ni ...boleh tak ingat besday suami..15/8...jumaat lepas...hu hu hu..
Minggu lepas masa dok baking kek ( tak jadi,,bantat la knor, ntah mana silap kek choc moist saya tu ) untuk besday girl yang ke -10 memang dah ingat, alih-alih minggu ni dok sibuk-sibuk boleh terlupa...Masya Allah...

Hmmmm...hari ni, kalau ada apa-apa yang sesuai untuk buat surprise bolehla saya beli kan?
Semoga rahmat dan kasih-sayang Allah selalu bersama
abang, maafkan azie sebab selalu buat salah dengan abang..
azie cuma ada cita-cita nak jadi isteri yang solehah..
tapi jalannya susah benar...


p/s; minta maaf ye kawan-kawan, tak sempat nak bw..in shaa Allah esok yea..

3 comments:

  1. kak Azie, JM [un kekadang x de idea menulis...so biasalah tu
    So sweet lah..JM doakan agar rumah tangga dan hubungan kak Azie berpanjangan sehingga ke Jannah, kekal bahagia dan harungi segala rintangan bersama dan semoga in sha Allah kak Azie dapat menjadi wanita/isteri solehah. Sentia mohon kepada Allah ye

    ReplyDelete
  2. jm..terimakasih atas doanya, amin, amin ya Rabb..

    ReplyDelete
  3. moga diberkati kebahagiaan dunia akhirat, wah ada dating untuk surprise ni :)

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign