Asam Garam Kehidupan: SEGMEN: Jom Kenal Blogger Baru Bro HH

Nuffnang

Pages

28 Dec 2014

SEGMEN: Jom Kenal Blogger Baru Bro HH

Terjumpa segmen ni kat blog cikgu rajin@etuza, jadi saya ni
dah macam jadi habit plak, cikgu join saya pun nak join,
mana la tau kalau Bro HH

sudi nak menjengah ke sini kan
siapa tau.

Asalnya saya wujudkan blog ni kerana ingin meluahkan rasa rindu pada almarhumah bonda saya yang genap 3 tahun meninggalkan saya esok 29/12/2014...saya luahkan seluruh rasa rindu, sedih, kenangan bersama almarhumah bonda, rasa terkilan dalam entri-entri awal saya. Semuanya berkisar pada rasa kasih seorang anak pada ibu tercinta yang telah pergi buat selamanya.

Tapi kemudian saya sedar, saya tak seharusnya terus hanyut dalam kesedihan. Walau bagaimana sedih, terkilan, rindunya saya pada pada almarhumah bonda, dia takkan kembali...
jadi saya beralih menulis lebih kepada entri yang bersifat mendidik, mengajak ke arah kebaikan, ada juga berkisar pada kisah anak-anak dan kerjaya saya sebagai guru tadika.
Tapi in shaa Allah rasanya saya takdela menulis perkara-perkara lagha.

Dan sekarang ni, kalau bolehla saya nak Bro HH ajar saya bagaimana bole saya jana income melalui dunia blog ni. Nak juga ramai kenalan supaya dapat kongsikan lebih lagi perkara yang bermanfaat, in shaa Allah.

NAMA BLOGGER: NOR AZIMAH ( saya pakai nama penuh yang keluarga saya bagi )
EMAIL: azie.shukor @gmail.com
URL:http://srikandiofficialblog.blogspot.com/

21 comments:

  1. sedih baca..teruskan niat moga blogger HH kongsikan ilmu kepada kiat semua hal menjana income di blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah, tq cikgu..moga Bro HH sudi pandang blog picisan saya ni, hi hi

      Delete
  2. tahnia ada kemahuan untuk berjaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak juga tahu cara dan rahsianya, mana tahu kot ada rezeki

      Delete
  3. Salam..balas kunjungan dari segmen yang sama n done follow this blog..yg pergi tetap pergi , kita yg masih diberi peluang perlu mempergunakan masa yang ada sebaik-baiknya ke jalan yag diredhainya..InsyaAllah..semoga sentiasa diberkatiNya..dari follower # 106..

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya in shaa Allah

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. tq UA..moga rumah UA selamat yea.

      Delete
  6. begitu rupanya..alfatihah untuk arwah bonda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setiap dari kita ada kisah tersendiri..

      Delete
  7. Insha allah, semoga blog kak NA boleh memberi manfaat pada orang lain dan boleh menambahkan lebih ramai kenalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah sal, tq atas doa yg ikhlas, sori akk blm sempat bls kunjung, ni pun online kt phone je, hujung thn ni sbl berhijrah tmpt keje nk settlekan dulu tadika ygnk ditinggalkan ni:-)

      Delete
  8. Kasih anak dgn bonda memang tak pernah putus. Apalagi bila tadah tangan masa solat mesti teringat/terbayang wajahnya. Moga mak kita dlm peliharaan Allah..

    Selamat bersegmen. HH ni blogger femes kakak malu hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya setiap hari akan hadiahkan yasin utk arwah bonda sbb bila buat camni terasa hubungan tu tak putus, bila rindu sesangat tu, baca berulangkali rasa mcm mak ada di sisi...
      Try je kzakie...manalah tau, tapi pageview dh terlebihla plak..hmmm, tapi Alhamdulillah...

      Delete
  9. Replies
    1. jomla join, banyak sgt segmen kalau betul nak join, he he

      Delete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. takziah ..untuk menghilangkan rasa kerinduan , banyakkan sedekah alfatihah dan surah yasin.. btw dari segmen yg sama.. =) http://yoorinmelacolea.blogspot.com/2014/12/segmen-jom-kenal-blogger-baru-bro-hh.html

    ReplyDelete
  12. Terimakasih..itulah yg saya buat setiap hari

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign