Asam Garam Kehidupan: Kursus Al Baghdadi.

Nuffnang

Pages

5 Dec 2014

Kursus Al Baghdadi.

In shaa Allah, sabtu dan ahad depan saya join kursus ni. Teringin dari dulu lagi, nak tau teknik macamana yang digunakan. Lagipun yurannya sangat, sangat, sangat berpatutan, bayangkan dari rm500, potongan 90℅ jadi rm49.90, rugila kalau saya lepaskan peluang ni.

Bagi sesiapa yang berminat bole call nombor ni, kalau kengkawan kat Johor ke, Melaka ke..still bole join, daftar on line di www.perundingalbaghdadi.com.

15 comments:

  1. Asalam..bertuah ya dekat sana banyak program yang sebegini..pasti bertambah ilmu anak2 kita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam cikgu rajin, hi hi
      Minta maaf sangat tk balas kunjungan cikgu, cuti-cuti mcm ni anak2 ada di rumah, pc diorang dah kongker, so saya byk online kt tab je sayangnya kt tab ni tkleh baca blog cikgu, terkilan sgt, blog UA pun sama, tkleh baca kt tab..
      Minta maaf sesangat.

      Delete
    2. Blig sy berat Nor ya?

      Wah.. Dapat gelaran Cikgu rajin..

      Delete
    3. A'ah, dulu bole juga baca kat tab, sekarang ni tak keluar entrinya, cuma keluar laman kosong je, walaupun tunggu lama, blog UA sekarang hanya bole bukak kat pc je, tapi jarang bukak pc, malas berebut dgn anak2, hi hi

      Delete
  2. selamat menuntu ilmu kak Azie..kiranya 2 hari tu cuma bayar x sampai RM50...murah sgt tu..mmg rugi jika lepaskan peluang ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye betul, kalu jm minat pun bole join, murah tu., jomla jm, jom..jom

      Delete
  3. Asalam ..tak apa ..berblog ni kita sebenarnya anytime ya..apapun hidupkan blog..pengisian kerohanian menyedarkan sekalipun hanya dibaca tapi ada sengetan ingatkan diri kita yang tak sempurna..tahniah masuk ikon gratify..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam cikgu, saya niatkan berblog ni sbg satu jalan utk mengaut jariah berpanjangan, satu hari bila saya takde lagi, dan kalau blog saya ni masih dikunjungi, manfaat yg mereka dapat tu, pahalanya mengalir kpd saya di alam sana...

      Delete
  4. Ya Allah //ada kesilapan ..ni lah keliru antara Blogger Azi dengan blogger Paridah..mohn maaf ya Cikgu Norazimah..Blog Paridah tu yang Etuza review kan semalam..maaf ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah, tu cam pelik je rasanya, takpe..kita dalam proses berkenalan gitew, hi hi

      Delete
  5. Wah bagus tu kalau dah murah sampai 49.90....kat mana kursus tu NA?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok, kalau OKje nak join, call je contact kat atas tu, kalau katalah OKje duk area Ampang dia akan masukkan ke area sana, maksudnya di tempat berhampiran yg ada centre dia. Saya ni mengajar tadika di Putra jaya, bole ikut samada kat pr8 Putra jaya, atau mgkn area rumah saya kt Semenyih.

      Delete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign