Asam Garam Kehidupan: Sikit je pagi ni.

Nuffnang

Pages

2 Jan 2015

Sikit je pagi ni.

Alhamdulillah, dengan bantuan kakak., thanks kakak, love you, mmmuah....boleh la tukar header baru dan tambah apa patut sempena menyambut awal tahun 2015 ni. Nak buat canggih-manggih sangat tu tak pandaila pulak, jadilah supaya ada sedikit penambahbaikan, hamboi..bukan main istilahnya, he he..

Hari ni takde apa nak cerita sangat. Cuma pagi ni nak pegi tengok tempat kerja kakak di sebuah taska, kakak jadi pengasuh bebudak, itulah pilihan yang ada buat masa ni, Alhamdulillah..nampak sangat kakak dah jemu duduk kat rumah, yelah..duk asrama macam-macam benda boleh buat, panjat gunung, outing, berkayak, memanah..kat rumah asyik-asyik kena marah dengan ibu sebab tak pandai potong bawang pun..

Pastu, kalau sempat nak ziarah pusara bonda, dah hampir dua bulan tak ke sana.Bukan sengaja..sibuk dengan hari penyampaian hadiah dan hujan sejak kebelakangan ni..mudah-mudahan hari ni Allah izinkan.

Dan sekali lagi..minta sangat dengan kengkawan yang join segmen saya hari tu dapat segera hubungi saya di whatsapp 0122127148, atau sms ke 0189010340 dan tinggalkan alamat anda untuk sedikit cenderahati, in shaa Allah..

Dan..tak lupa..ampun maaf salah silap, semoga rahmat, kasih sayang dan pengampunan Allah selalu bersama kita, aminn.

kenangan syawal 2014. Kakak dan adik-adik.



15 comments:

  1. pandai adik tu buat kan header edit2 ya..dia tak ada blog ke? hehehe..
    bagus jga cari pengalaman jd pengasuh.. ada jga memori,duduk terperap kat rumah bosan juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://chocolatebananapops.blogspot.com/
      ni blog dia, silalah terjah yea.:)

      Delete
  2. terang lagi bersuluh..cantik pandai kakak buat,,,
    alhamdulillah dpt kerja juga..yelah dr duduk rumh tak buat apa2 kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, tq aunty nor..aishah:-)

      Delete
  3. blog berwajah baru..cantik! selamat bekerja kakak!

    ReplyDelete
  4. Samalah dengan anak dara kita, pegang pisaupun tak berapa nak reti..

    Urmmm, salah siapa sebenarnya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Den ngaku kak, salah den, omak ei ni maleh nak nyuruh, tapi tgh pelan-pelan ajar tu., tapi lambat pandainya sbb dia pun tk minat, habih camano gayo ei tu..?

      Delete
  5. wahhhhh suka dgn imej baru blog ni.. cantik n simple! pandai aishah buat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengokla anak sape, he he..kena dera dgn makcik, tukar sana, tukar sini, he he, blog dia sendiri dia buat tak kesah je., kejam makcik kan,? Ha ha

      Delete
  6. header yg dibuat tu tantekk hihi. terjah tgok tadi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq, tq..sudi terjah sini, in shaa Allah nnt akk terjah sane plak yea:-)

      Delete
  7. wah sempena maulidur rasul lah ni kan..hebat sesuai dengan tema tajuk blog...klik juga ni ya http://madey09.blogspot.com/2015/01/shalawat-nabi-muhammad-saw_2.html

    ReplyDelete
  8. In shaa Allah, cikgu rajin, sudah semestinya bila ada kesempatan:-)

    ReplyDelete
  9. no wonderlah nampak kelainan di tahu baru ni..itu pun JM dh lama x singgah sini bukan x ingat tapi x sempat..berpuluh lagi blog jM masih hutang BW dan juga reply komen huhuh

    entri baru juga x sempat upfdate..blog dh mula bersawang..pageview juga semakin berkurang uhuh

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign