Asam Garam Kehidupan: santai ahad 7/2/2021.

Nuffnang

Pages

7 Feb 2021

santai ahad 7/2/2021.

Dah lama tak bersantai ahad. Eh santai jer, cuma malas nak mencatitnya ke dalam blog. Biasalah mood timbul tenggelam ni kan. Apa khabar teman2 kesayangan alamayaku..moga anda, anda dan anda semua di dalam rahmat dan kasih sayang Allah selalu.
Hari ni kita rajin sikit, walaupun rupanya tak secantik mana, nak juga diabadikan sebagai kenangan di sini. Fevret Umar Zikri ni. Simpan dalam esbok, makan sejuk2 ermmmm, sekejap je habis.
Selamat bersantai ahad ye. 

13 comments:

  1. Selamat bersantai Azi.
    Rupa tak penting ,janji anak2 suka.Itu yang menggembirakan hati ibu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Habis dah kak, umar zikri dok ulang2 skjp je habis🤗

      Delete
  2. Puding ke tu kak? Janji sedap, rupa tolak tepi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah puding fiza, puding biasa2 je, simple jelah yg akk pandai buat.

      Delete
  3. Selamat bersantai kak 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Santai2 pun kena berkejor ke dapur jugak syaz, hihi

      Delete
  4. kalau anak suka emaknya pun semangat nak masak macam2

    ReplyDelete
  5. Ya dana, takat2 yg sempat dan simple2 je dana, emak tak pandai masakla katakan, hihi

    ReplyDelete
  6. Selamat bersantai kak azimah..
    btw saya dah tukar url blog ya :)

    www.shidaradzuan.com

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign