Asam Garam Kehidupan: Cari barang hilang...

Nuffnang

Pages

1 Feb 2014

Cari barang hilang...


Semua gambar ini diambil dari Google Images... : )

4 comments:

  1. Ada satu penemuan berdasarkan eksperimen sains bahawa jika barang hilang, cubalah bercakap tentang barang yang hilang itu berulang kali, akhirnya barang itu akan ditemui...

    Mengikut kajian itu ada kemungkinan ketika seseorang itu bercakap sendiri sambil mencari barang akan merangsang bahagian tertentu dalam otak sehingga membuatnya lebih mudah mengingati objek yang dicarinya. Baca di sini:

    http://mycuteshoppe.blogspot.com/2012/04/cara-mudah-menemukan-semula-barang-yang.html

    ReplyDelete
  2. info yang bermanfaat, InsyaAllah..

    kat atas cuma gambaran solat saya, bermacam-macam godaan yang datang..MasyaAllah..

    ReplyDelete
  3. Isk betul lah dalam solat barulah teringat nak buat itu ini dan masa tulah macam-macam idea datang. Susahnya nak khusyuk.

    -wina1979-

    ReplyDelete
  4. Ya Allah Na..memang susah..asyik berperang je kat dalam tu...moga Allah Yang Maha Baik mengampunkan kelemahan kita..

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign