Asam Garam Kehidupan: PENCARIAN ANUGERAH TROPI 2014 BY ETUZA.

Nuffnang

Pages

15 Nov 2014

PENCARIAN ANUGERAH TROPI 2014 BY ETUZA.

Sebenarnya saya tak tau cara nak copy banner ni., cuma nak jadi rezeki, tiba-tiba terklik camane entah, baru dapat copy banner kat bawah tu.

Sebenarnya saya malu nak tanya UA caranya, hi hi..( malu nak ngaku tak pandai )

Sebenarnya saya sibok bebeno sari dua ni dengan majlis hari keluarga di tadika. Ni pun pepegi lepas subuh terus online, haaa..demi seorang sahabat tau..

Tapi...haaaa..sayang UA..demi dia tau..dia dah tag kita plak tu, demi UA yang baik hati, sibuk pun,
susah nak buka blog ni sebab UA kata tulisan jadi berombak-ombak buat dia pening, tapi
dia still sudi datang ke rumah saya yang tak sepertinya ini, terharu sangat..

Tapi tula, ahad 16/11 ni memang tak dapat nak online macam yang cikgu Etuza suruh tu, sebab pagi-pagi lagi saya dah bertolak ke dewan tempat berlansungnya majlis hari keluarga untuk buat last preparation.

Tapi..tak kesahla..asalkan dah memenuhi undangan UA yang dikasihi.
Dan awal-awal lagi nak ucapkan tahniah kepada siapa yang menang anugerah ni nanti..tahniah..
tahniah..tahniah.

o ye..untuk syarat-syarat yang lain bole la rujuk kat blog cikgu ETUZA yang teramatlah rajin tu, 
selalu suka kasi-kasi hadiah tu, ha ha..kasi jek sikit..

8 comments:

  1. Replies
    1. Tq bbwana, jom...join sekali:-)

      Delete
  2. Azimah jangan risau, Cikgu Etuza bagi tempoh untuk jawab soalan2 kuiz yang akan diberikan nanti..

    Kalau boleh biarlah kawan2 pula yang berjaya dan memenangi hadiah tersebut, saya join bukan nak rebutkan trofi tu tapi demi persahabatan di alamaya.

    Insya Allah Azimah berjaya, akak doakan.. aamiin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooooo...kuiz ee...ada soalan bocor tak? Ha ha ha...

      Delete
  3. asalam..tahnia ya join saat akhir memeng etuza tunggu 2 lagi blogger nak join target 10 ja ya...

    ReplyDelete
  4. Tula cikgu, kalau ikutkan sibuk tu mmg rasa tknak join, cuma sbb UA dah tag, utk dia, cewah..ni pun balas komen kt tab je, haaa..sibuknya sbb ada sambutan hari keluarga esok

    ReplyDelete
  5. asalam yak apa ada 3 hari juuga nak cari jawapan..inshaallah tak akan susah kan ya, cuba juga ya

    ReplyDelete
  6. In shaa Allah ye cikgu, baru selesai majlis, blm ada kederat nk bw, ni otw nk balik rumah, tersangatlah penat,hu hu...

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign