Asam Garam Kehidupan: Segmen pencarian bloggers dan bloglist IKON GRATIFYING by Etuza.

Nuffnang

Pages

30 Nov 2014

Segmen pencarian bloggers dan bloglist IKON GRATIFYING by Etuza.

http://madey09.blogspot.com/2014/11/segmen-pencarian-bloggers-bloglist-ikon.html
Alamak!! tinggal hari ni dan esok je lagi bagi sape-sape nak join
segmen cikgu rajin ni, sape lagi kalau bukan cikgu Etuza kita.

Sila klik SINI untuk lebih jelas lagi. Sila, sila..meriahkan
segmen cikgu rajin, he he.

12 comments:

  1. Alhamdulillah, akhirnya Nor Azimah join, good luck..

    Akak tetap sokong dari belakang, nnt kita dok sebaris kat Laman sana erk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul kata Nor Azimah tu, Cikgu Etuza memang rajin..

      Sayapun tak serajin itu, nampak gaya kena kutip ilmu dengan Cikgu tu..

      Delete
    2. In shaa Allah..
      tapi saya suka join sbb cikgu Etuza rajin, saja nak bagi sikit gempak kata org.

      untung kawan dgn org rajin ni,,hi hi

      Delete
  2. Asalam alamak agak keliru Blog Asam Garam Kehidupan dan blogger Cg NorAzimah..ooo ni lah pula orang nya. yang antara dapat sijil penyertaan tentang anugerah hari tu..
    Ok terima kasih ya Cikgu..Azi tq sangat ya ..rajin berblog ni apalah sangat ni Cg azi..kita menyumbang sedikit ilmu harap macm itu ya..tahnia join

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nama agak sama yea, he he jadi agak keliru.
      Buat pengetahuan cikgu etuza..CN tu cikgu betul-betul, saya ni cikgu tipu-tipu jek, sbb saya cikgu tadika jerr, he he

      Delete
  3. Etuza faham tugasan guru ni ..banyak perkara kena buat, walau sidang pagi atau sidang petang. oleh itu ada kekangan masa nak buat blog update..ha time cuti kita upkan entry paling kurang 2 sehari...itu pendapat etuza lah ya Cg Azi

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkkk..cikgu etuza ni mcm bagi komen kat CN je ni...

      Delete
    2. Kak Azie. Cikgu Etuza masih keliru tu ehehehe

      Delete
    3. Ha ha, akak rasa pun camtu

      Delete
    4. Kak Azie, email JM alamat boleh?

      Delete
  4. tq, Okje tak join ke, bagi lagi gempak..

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign