Asam Garam Kehidupan: Minta maafla sibuk layan fbπŸ˜‚πŸ˜‚

Nuffnang

Pages

25 Jan 2021

Minta maafla sibuk layan fbπŸ˜‚πŸ˜‚

Almaklum baru berjinak2, tu yang macam jakun, ehehheh..ermmm takdelah, den ni la dulu paling anti, tak suka dgn fb tu, ekceli sampai sekarang pun kalau bukan sebab nak promosi part time bisness..ecehh, haha..takdenye saya nak menyibukkan diri dengan fb tu. Macam2 jenis manusia ada kat situ rupanya..hmmmmm.
Den raso, ikhlas cakap, teman alamaya kat blog lagi best. Kita takde niat tersembunyi yang tak elok betul tak?? Hihi..In shaa Allah kan.

Tak dapat tulis banyak ni. Budak ngaji dah start ngaji sebelah petang, so pagi2 nilah nak settlekan semua urusan rumah dan bisness mamasab.
Oh ye, kalo nak oder produk mamasab macam kek, kambing perap, dory skin salted egg cheese, kawan2 bolehla pm saya tau. In shaa Allah outlet mamasab ada di merata tempat. So in shaa Allah boleh diuruskan. 
Pm tau, www.wasap.my/0136560422/mamasabproduk.
In shaa Allah puas hati.

18 comments:

  1. Aktif di facebook untuk berniaga okay je kak. Janji dapat promote tambah pendapatan. Semoga bisnes akak terus maju dan banyak tempahan. Aaminn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ermmmm..tapi tulah, tak nmpk pun lagi prospeknya, haha

      Delete
  2. Itulah suka blog. Kalau FB saya guna cari maklumat produk tiada tambah kawan pun. Hehe semoga berjaya dalam perniagaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ada ek FB, nnt akk htr friend request ek

      Delete
  3. Good luck Azi.Menantu akak pun baru saja jadi agen mamsab.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah bagus2x, in shaa Allah kalo rajin boleh pegi jauh

      Delete
  4. betul, FB tu kadang toxic sangat huhu

    ReplyDelete
  5. saya FB dah slow..sekali-sekala buka, like entry kwn2..

    mamasab mmg sedap kek2 dia..kambing perap pun best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul2x, kambing perap dia laku cam goreng pisang panas

      Delete
  6. Aktif di kedua-dua platform sebab kedua-duanya ada circle friend yang berbeza. Tapi masih menyantuni kedua-duanya. Ada IG dan Twitter juga dengan circle yang berbeza.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak janggal bagi abm sbb dah biasa, bagi akk ni mmg terasa agak janggal sbb sbl ni akk tak peduli lansung pd fb, ada twitter pun tak aktif. IG mmg takde hasrat buat masa ni😁

      Delete
  7. wow terbaik nor add kak kat fb senang kak nk oder nanti

    ReplyDelete
  8. Wah! Dah aktif berniaga. Moga bisnes terus maju.

    ReplyDelete
  9. ber mamasab lah kalini kak Azmiah :)
    All the best kak!

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign