Asam Garam Kehidupan: Seksa wooo telinga ni.

Nuffnang

Pages

21 Jan 2021

Seksa wooo telinga ni.

Sejak seminggu ni rumah kosong sebelah rumahku yang selalu kukidnap bunga lalang ni sudah bermula proses renovation, ADUOIIiii...bising!!! Semalam petang seperti kebiasaan aku nak lelap kejap selepas zohor, tiba2...pringgggg...adoii terus terkejut terbangun padahal baru nak lelap...aduiii sakit jiwa aku..

Dua tiga hari lepas tak dengar sangat diorang mendrill tu, mungkin baru dibersih2 kan, tapi semalam dah mendrill dinding betul2 sebelah dinding rumah aku, pagi ni awal pagi yang selalunya aman damai dah berdringggg2x bunyi drill..adoiii..

Tak taulah bila pencemaran bunyi ni akan berakhir. Nampaknya awal pagi dan waktu rehat tengahariku tak seindah dulu buat beberapa tempoh waktu yang aku tak pasti, huhu..
Saja nak tunjuk kat sini, dan nak beritahu juga..hehe, saya dah jadi trusted ejen Mamasab..agitew🤩🤩
Sape nak oder kek mamasab yang super sedap tu, cookies raya, dory skin, produk kecantikan pun ada..boleh contact saya di 0136560422..ok, papehal roger😁

11 comments:

  1. sedapnya...teringin juga nak rasa kek mamasab tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je oder, bankin duit pastu runner hantar😁

      Delete
  2. Wah. Alahai kalaulah dekat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. NA boleh je, bankin duit, nnt runner akan hantar, tu wasap je akk

      Delete
  3. Bertabah lah Azi selagi tak selesai memang terganggu lah ketenteraman.Sama aje rumah sebuah2 ni pun kalau dorang renovate memang bising sngt.
    Wah dah jadi agen mamasab ya...sedap tu kek2 nya.Kat sini ramai juga yg jadi agen.

    ReplyDelete
  4. stress kan kalau bunyi bising macam tu... nk cakap pun x dgr.. sy penah rasa kukis & dory skin mamasab je... kek blom lg.. mcm menggoda je.. hehehe

    ReplyDelete
  5. memang stress kalau ada projek reno sebelah menyebelah ni :(

    ReplyDelete
  6. Hidup berjiran dekat taman begitulah. Adakala renovation rumah dia, adakala renovation rumah kita. sabar je lah :)

    Pernah makan kek mamasab. boleh tahan sedap. Terlajak laris kek mamasab sekarang. Semoga bertambah rezeki akak. Aaaminn

    ReplyDelete
  7. Aduh, pening jugak tu. Semoga cepat-cepat la siap. Selamat meniaga kak NA.

    ReplyDelete
  8. Tak lama nanti bunyi bising itu akan kembali sepi seperti sediakala.
    Tahniah jadi agen Mamasab. Moga rezeki bertambah.

    ReplyDelete
  9. wow jd ejen ye..terbaik kak azimah!

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign