Asam Garam Kehidupan: Pelan2 kayuh.

Nuffnang

Pages

22 Nov 2020

Pelan2 kayuh.

Done packing sambal roselle untuk dijual kepada mak2 budak ngaji. Mokcik jual rm5 sepack tu. Ermmm..ok ke..ke mahal?? Pack yang selalu orang letak kuih rm2 lima ketul tu. 
Mana tau ke depan bisness sambal roselle mokcik meletup2 sambutannya, mwehehe..

18 comments:

  1. Okay tu kak Azimah sbb nak buatnye pun bkn sng kan :)
    Inshaa Allah makin maju biznes kak Azimah ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masaknya kena agak lama supaya tak mudah berkulat shida. Tq doanya😊

      Delete
  2. selalu rosele tu Sisyat buat air je. kalo sambal tu xpernah try. ada rezeki boleh cuba juga ni.
    semiga bertambah maju bisnes akak ye :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try la buat Sisyat. Mencuba kelainan mana tau suka kan

      Delete
  3. Moga bisnes tambah maju. In shaa Allah.

    ReplyDelete
  4. harga permulaan ok tu, in fact saya rasa murah tu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Murah eh, ermmm..akk ni tak reti nak letak harga syaz.

      Delete
  5. Aamiin heheh semoga dimurahkan rezeki !

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah rezeki. Tidak pening sebab roselle banyak.

    ReplyDelete
  7. Murah dah tu kak RM5/pack. Semoga bisnes sambal roselle akak terus berjaya. Aminnn

    ReplyDelete
  8. Semoga dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  9. Amiin..semoga sukses!!

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign